206 Gti - Pon 04 Kwi, 2011 vts sa po 9 tysi na allegro - to bedzię dla ludzi argument nie do przejsca. Sam jeszcze pamietam te rozmowy - prosze Pana s16 206 sa po 13, 14 tysiecy na allegro dlaczego chce Pan za swój 25.A ja na to ze nie jest spawany z 5 jak inne i ma 45 przebiegu i był jest zadbany itp.
Odpowiedz była no ok - ale nie dwa raz drozej.
Samochód saxorulezzza jest za 23koła tj. jest ponnad dwa razy drozszy niz inne VTS. Za tyle można miec 206 RC i inne autka.
Trzeba liczyc na amatora i tyle! Powodzenia.
mocBonczek - Pon 04 Kwi, 2011 Muszę poszukać tych wypowiedzi w dziale sprzedam jak to ludzie nie przeginają z ceną - pięknie Wam się Panowie zmienia punkt widzenia kubas - Pon 04 Kwi, 2011
Bonczek napisał/a:
Muszę poszukać tych wypowiedzi w dziale sprzedam jak to ludzie nie przeginają z ceną - pięknie Wam się Panowie zmienia punkt widzenia
Cassis - Pon 04 Kwi, 2011 Może być problem ze sprzedaniem bo bo pewnie koszty utrzymania na poziomie Clio lub 207RC czyli bardziej opłaca się kupić STI.filomatic - Pon 04 Kwi, 2011 smutno tu będzie bez tego wozu, stanowi tu spory FUNadamant Greg - Pon 04 Kwi, 2011
filomatic napisał/a:
smutno tu będzie bez tego wozu, stanowi tu spory FUNadamant
A skąd wiesz, że nie zostanie w klubie? filomatic - Pon 04 Kwi, 2011 oby tu został
gdybym tylko miał 20 koła... lalalaGaydek - Pon 04 Kwi, 2011
saxorulez napisał/a:
Będe wdzięczny za podlinkowanie auta na róznych forach
PodlinkowaneGeKo - Pon 04 Kwi, 2011 Gaydek, A nad czym ty sie zastanawiasz? Clio sporta to w łądnym stanie za tą kasę możesz mieć ale gołego, tu nie potrzeba już nic więcej.106 - Pon 04 Kwi, 2011 podwiesilem na garso Bad-i - Pon 04 Kwi, 2011
106 napisał/a:
podwiesilem na garso
Ja wrzuciłem na Odloty, Ivona27 napisała że wstępnie rezerwuje...GeKo - Pon 04 Kwi, 2011 Podobno sama Angela VIP rozważa zakup.Bad-i - Pon 04 Kwi, 2011
GeKo napisał/a:
Podobno sama Angela VIP rozważa zakup.
Saxo ma zostać w Warszawie a nie śmigać po Katowicach