Stf - Nie 10 Kwi, 2011 no to nie wmawiaj mi podejścia którego nie jestem zwolennikiem.Bonczek - Nie 10 Kwi, 2011 Będzie, nic nie poradzę
Stf takim tonem niestety piszesz.Bad-i - Nie 10 Kwi, 2011 może podkreślcie że chodzi o 1.3 - bo tak czytałem czytałem i nie rozumiałem czemu 1.6 zdłubane ma nie jeździc Przem_106 - Nie 10 Kwi, 2011 A ja mam własnie takie 17-letnie rallye i zgadzam się w 100% ze STF-em
Gdy będę bogaty, to wrzucę w niego 8-10tysi i dopiero będę szczęsliwy. Prawdopodobnie będę potem tego załował, ale tak to juz jest niestety z zywymi trupami. Niestety taka prawda.Anonymous - Nie 10 Kwi, 2011 Kurwa kolejny temat z dupy !!!!!!!!!
Ja w colta wsadziłem ponad 10 tysi gdzie jeszcze nie udało mi sie go doprowadzic do stanu org . Kurwa wiadomo ze też bym wolał te 2 lata temu kupić clio sporta czy impreze gt ,których koszty eksloatacji są sobie równe ale nie było mnie i teraz też nie stać zeby wyłożyc 1000% tego co kosztował colt (3150) racja kupiłem padło
Najebałem sie a jakKarQ - Nie 10 Kwi, 2011 Jak będziesz bogaty to nie będziesz żałował, tylko się cieszył, a o jakimś procencie oszczędności szybko zapomnisz.Stf - Nie 10 Kwi, 2011
Bonczek napisał/a:
No właśnie może dla kogoś będzie fajne to, że to Rallye i że jest złożone od nowa i że dalej nie jedzie ale to Rallye.
czyli cofamy się do początku:
Stf napisał/a:
co jest takiego fajnego w upalanym przez 200tyś francuzie typu rallye? wytyrana pordzewiała buda? zarżniety silnik ? zajechana skrzynia ? wybity zawias ?
no chyba że odrestaurowany total z klatką i poskładany na nowo - wtedy to miałoby jakieś ręce i nogi...
na co usłyszałem że połowa subaru jest w podobnym stanie - no ale to pewnie z Marcela doświadczenia z subarakami...
Bonczek napisał/a:
tylko, że ton niektórych wypowiedzi jest w moim mniemaniu... nie wiem jak to nazwać brzmi jakbyś był najmądrzejszy
odsyłam do początku. przeczytaj jeszcze raz powoli moje pytanie i Wasze odpowiedzi.KarQ - Nie 10 Kwi, 2011
Czesio napisał/a:
Ja w colta wsadziłem ponad 10 tysi godzin
Nie możliwe, tak długo nie żyjesz.Bonczek - Nie 10 Kwi, 2011 A ja Ci na początku napisałem, że "odrestaurowany total z klatką i poskładany na nowo" to 3-4 razy tyle, a Ty dalej swoje.Stf - Nie 10 Kwi, 2011 no jasne- odwracasz kota ogonem. na mój tekst do Marcela odpisałeś w łagodnym tonie:
Bonczek napisał/a:
Hahaha mistrz rozmowa znowu okazuje się, że jest tylko jedna słuszna droga i zły czlowiek i każdy kto robi inaczej robi źle i bez sensu.
Bonczek napisał/a:
Ja mam totalny polew z tego co pisze Stf ostatnimi czasy bo brzmi to jak wyrocznia i wszystko z czym się nie zgadza jest bez sensu etc.
Bonczek - Nie 10 Kwi, 2011 To było podsumowanie Twoich wszystkich poprzednich wypowiedzi
Z małym zahaczeniem o Twoją wypowiedź w moim temacie gdzie zapytałem o smar.
A druga wypowiedź którą zacytowałeś była skierowana do KarQ`a nie było to ogłoszenie wszem i wobec.martin.h - Nie 10 Kwi, 2011 Stf, dlaczego nie kupiłeś od razu Evo, tylko wkładasz kasę w STI, które nigdy nie będzie tak dobre jak Evo.
Trochę z dupy te Twoje porównania, nie każdy kupuje samochód aby ścigać się o pierwsze miejsce w wyścigu o wiadro gruszek. Samochód ma dawać przyjemność z jazdy, dla jednego będzie to 15 letnie Rallye, dla innego 20 letnia Honda, a dla jeszcze innego 10 letnie Clio.
A Ty od razu zakładsz, ze nie warto.Stf - Nie 10 Kwi, 2011
Bonczek napisał/a:
To było podsumowanie Twoich wszystkich poprzednich wypowiedzi
możesz konkretnie ? czy masz po prostu taką mentalność pier...... z dupy publicznie o innych ?Michał - Nie 10 Kwi, 2011 ja sie na niczym nie znam, ale chciałbym tylko powiedziec ze ten temat bardzo mi sie podoba.
Możecie dalej kontynuować dyskusjeBart - Nie 10 Kwi, 2011
Michał napisał/a:
ja sie na niczym nie znam, ale chciałbym tylko powiedziec ze ten temat bardzo mi sie podoba.
Możecie dalej kontynuować dyskusje
+1
jak przedstawiciel forumowej gawiedzi też lubię takie tematy czytać