Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] C2 VTS 125KM w dobrej cenie !
Vlodarsky - Nie 01 Maj, 2011 Wszyscy którzy oglądają mają świadomość w 100% jaki jest ten samochód. Wydaje mi się, że jadąc go oglądać wmawiają sobie, że jest taki jak te za 20tys zł i więcej...
Dzisiaj zabrałem go na bemowo bo już tydzień stał na placu pod firmą. Gdyby ktoś był chętny na oglądanie możemy umawiać się w okolicach woli-bemowa.Vlodarsky - Czw 05 Maj, 2011 A więc C2 wróciło na allegro
tu są seryjne lampy
http://allegro.pl/c2-lamp...1569184221.htmlvitesse - Czw 05 Maj, 2011 widze ze auto nie jest latwo sprzedac Jakarti - Czw 05 Maj, 2011 bo nie wyglada..
niestety ludzie kupują oczami. a moze i stety Vlodarsky - Czw 05 Maj, 2011 dzisiaj została naprawiona wiązka od air bag - kontrolka zgasła i klapka powietrza tez zrobiona. A wiec awarii brak zupelnie M - Pią 06 Maj, 2011 Ja podtrzymuję swoje zdanie że cena jest za niskaanjas - Pią 06 Maj, 2011
M napisał/a:
Ja podtrzymuję swoje zdanie że cena jest za niska
coś może być na rzeczy
Polecam tak dla funu (bo czyta się moim zdaniem super) przeczytać Cialdiniego od strony 14 (Rozdział 1) o akcji z za niskimi cenami w sklepie z pamiątkami , To już klasyka
przeczytalem 2 strony i poki co to jakis wywod ornitologiczny
Konkluzja jest taka, że Vłodi powinien wystawić ce dwa za 25k =]PiTT - Pią 06 Maj, 2011 albo wyglad odstrasza
ja bym go doprowadził do stanu seria i wtedy wystawił ponownie za wyższą cenęJakarti - Pią 06 Maj, 2011 jest cos o HH.org!!
Rozwazmy dla przykładu regułe „skoro tak
mówi znawca (ekspert), to tak zapewne jest". Jak to zobaczymy w rozdziale 6,
nasze społeczenstwo ma cokolwiek niepokojaca skłonnosc do zupełnie
bezmyslnego zawierzania osobom, które w danej sprawie zdaja sie byc
autorytetami. To znaczy, zamiast myle o uzywanych przez znawca
argumentach, czsto zupełnie ignorujemy tresc argumentów i zostajemy
przekonani tylko dlatego, ze wypowiedział sie własnie „ekspert".Vlodarsky - Pią 06 Maj, 2011 Problem z C2 się częściowo rozwiązał... będzie użytkowany, ale dalej jest do sprzedania.iQ - Sob 07 Maj, 2011 Jeszcze ten samochod jest na sprzedaz? Vlodarsky - Sob 07 Maj, 2011
iQ napisał/a:
Jeszcze ten samochod jest na sprzedaz?
Tak ale jeździć nim będzie moja żona dopóki nie znajdzie się chętny. I myślę, że mogę też coś przy nim podziałać żeby bardziej przypominał ludzi