To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Tania kierownica z allegro + naba

Jaco - Pon 30 Maj, 2011

Greg napisał/a:

Argument z zamszem mnie nie rusza - ekonomiczniej jest co rok kupić kierownicę za 150zł niż raz na trzy lata za 700. ;)

Można też poszukać używki OMP, Sparco czy inne tego typu i dać do obszycia ( koszt ok 100 zł)... Masz ori kiere , i do tego praktycznie nówkę ;)

Greg - Pon 30 Maj, 2011

Szukam, szukam, ale nic nie ma.

Jak wygląda taka łamana naba?

Anonymous - Pon 30 Maj, 2011

http://www.google.pl/sear...iw=1280&bih=685
M - Pon 30 Maj, 2011

Momo tuner bardzo fajna jest :D Jak chcesz pomacać to zapraszam na bemowo :D
EmerytRs2 - Pon 30 Maj, 2011

nie kupuj shitu, szukaj uzywki za 250 zł juz z obszyciem mozna znaleźć
Anonymous - Pon 30 Maj, 2011

Ja właśnie po pół roku użytkowania (2000km katuszy?) wymieniłem na Jacky, bo ta chińska z allegro zamszowa się połamała i zrobiła w jajko
Kamill - Pon 30 Maj, 2011

Wasyl napisał/a:
Ja właśnie po pół roku użytkowania (2000km katuszy?) wymieniłem na Jacky, bo ta chińska z allegro zamszowa się połamała i zrobiła w jajko

A jacky i chińska to nie to samo?

Ja wreszcie kupiłem nabę momo, była w komplecie z kierownicą momo corse, ale ciut małą 32cm, wiec teraz też szukam kierownicy.

kornat - Pon 30 Maj, 2011

mam na handel kiere sparco: http://allegro.pl/kierown...1606782683.html jak coś to pw
Greg - Pon 30 Maj, 2011

Szukam kiery z odsadzeniem raczej :) Bo płaskich to jest masa używanych na alledrogo, odsadzonych nie ma...

To znaczy w sumie to muszę się przymierzyć, nie wiem jeszcze jaki będę miał fotel, jak ustawiony i czy z odsadzeniem i nabą nie będzie za daleko. Chociaż jestem raczej wysoki, więc powinno być OK.

to se dystans kupisz :faja:
Greg - Pon 30 Maj, 2011

Eee, wolę po ludzku i bez dystansów. :) Bardziej mi się podoba jak jest odsadzona.

wobec tego kup RRs
Kamill - Pon 30 Maj, 2011

kornat napisał/a:
mam na handel kiere sparco: http://allegro.pl/kierown...1606782683.html jak coś to pw

Chętnie bym ją łyknął, ale nie mam pojecia czy potrzebuje odsadzenia czy nie bo nawet naba do mnie nie przyszła, także najwcześniej za kilka tyg jak już xD

Barejka - Pon 30 Maj, 2011

Greg, to moze ja sie wypowiem bo chinczyka mam juz w posiadaniu jakies 8-10tys, opocz tego ze zamszyk sie troche zuzyl nie zauwazylem zadnych odksztalcen, ale jak wysiadam to nie lapie sie za kiere tylko za slupek. Geko pisal ze moja chnszczyzna wyglada identycznice to tej rrs czy jakos tak, ale idac w gruby performens i majac 160 koni w osce nie wypada miec fajerki za dwa litry wodki tylko wybrac cos markowego
Janusz - Pon 30 Maj, 2011

Barejka napisał/a:
Greg, to moze ja sie wypowiem bo chinczyka mam juz w posiadaniu jakies 8-10tys, opocz tego ze zamszyk sie troche zuzyl nie zauwazylem zadnych odksztalcen, ale jak wysiadam to nie lapie sie za kiere tylko za slupek. Geko pisal ze moja chnszczyzna wyglada identycznice to tej rrs czy jakos tak, ale idac w gruby performens i majac 160 koni w osce nie wypada miec fajerki za dwa litry wodki tylko wybrac cos markowego

mojej juz chyba druga wiosna stukła i ponad 20k... zawsze jak wsiadam, wysiadam to się za nią łapie itp, zamszyku zostały co prawda juz śladowe ilości, ale ciągle nie wiem o co chodzi ta jej miekkoscia :)