A więc tak, właśnie przed chwilą wracałem do domu i po zatrzymaniu na swiatłach pug zaczął nierówno pracować
Wg mnie to coś się musiało zyebać...
martin.h napisał/a:
nie chce jechać
To akurat normalne w 8V - włożysz "szesnache" i zacznie jechać.
martin.h napisał/a:
Miał ktoś podobną sytuację?
Barejka - wstawił 16V i problem zniknął.
PS: U mnie w 106 było to samo.Barejka - Pon 18 Kwi, 2011 CHRZANEK, +srylion
wasadzaj 16v, jak dobrze pojdzie to z moich rak do wakacji wyjdzie drugie xsi 16v Młody Papież - Wto 19 Kwi, 2011
polecam JanMor EcoLine
JANMOR napisał/a:
Produkowane przez nas przewody zapłonowe oferujemy w dwóch podstawowych grupach surowcowych: linia ProLine - przewody w izolacjach i osłonach silikonowych - oferowana w najlepszej surowcowej wersji jest praktycznie wierną kopią wiązki oryginalnej oraz linia EcoLine - przewody w izolacjach i osłonach EPDM - wersja ekonomiczna, opracowana jako odpowiedź na specyficzne zapotrzebowania naszych klientów.
recommended for, zalecane do:
martin.h - Wto 19 Kwi, 2011 Dżon, piszesz poważnie? Gdzie to można dostać?Anonymous - Wto 19 Kwi, 2011 martin.h - Wto 19 Kwi, 2011 Głupi chój Młody Papież - Wto 19 Kwi, 2011 jestem tuuuu!Bart - Wto 19 Kwi, 2011 Niemy - Śro 20 Kwi, 2011 ehehehehe martin.h - Czw 21 Kwi, 2011 Jednak szukam cewki, wie ktos z czego jeszcze pasuje do rejlaka?Jacek - Czw 21 Kwi, 2011 z intercarsumartin.h - Czw 21 Kwi, 2011
Jacek napisał/a:
z intercarsu
Niestety, jestem bankrutem szukam coś używanego do 50-70 zł M - Czw 21 Kwi, 2011 Poproszę o pomuka w takim raziemartin.h - Czw 21 Kwi, 2011
M napisał/a:
Poproszę o pomuka w takim razie
Co pijesz ? Barejka - Czw 21 Kwi, 2011 martin.h, grubasie jesli tam jest jak w xsi 1.4 to prosze