To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Mocowanie fotela zgodnie z zał. J

Tomcat - Pią 06 Maj, 2011

misiek86electro napisał/a:
o której jestes wolny dzisiaj? będe leciał do bielska przez wadowicka wiec mc koło matecznego bedzie Ci chyba najlepiej odpowiadał??

Gdzieś koło 17 ?

misiek86electro - Pią 06 Maj, 2011

ok bede dzwonił jak bede dojezdzał...
misiek86electro - Czw 26 Maj, 2011

jak sie skończyło :faja:
Tomcat - Sob 28 Maj, 2011

Never ending story. Nie mam żywcem czasu na dokończenie auta, dlatego wstępnie ugadałem się z pilotem matt'a na zrobienie wszystkiego co trzeba. Powinno być gotowe gdzieś za dwa tygodnie...
Jacek - Pon 30 Maj, 2011

dobre tempo ;) takie hotheczowe :lol2:
Tomcat - Pon 30 Maj, 2011

Jacek napisał/a:
dobre tempo ;) takie hotheczowe :lol2:

Maciek nie jątrz !

Stf - Nie 12 Cze, 2011

Panowie - a na takie mocowania niezgodne, do amatorki - posiada ktoś patent do saxo ? lub na stanie mocowania ?
Bad-i - Nie 12 Cze, 2011

Stf napisał/a:
Panowie - a na takie mocowania niezgodne, do amatorki - posiada ktoś patent do saxo ? lub na stanie mocowania ?

Przemek ja mam z 3 komplety mocowan,od omp po jakies hand made. Jak chcesz ro wpadaj i bierz

Greg - Pon 13 Cze, 2011

Bad-i, chcesz je zhandlować czy jak? Ja muszę też jakieś sobie ogarnąć na zapas :]
CHRZANEK - Pon 13 Cze, 2011

Jak zrobić mocowanie pod kubeł do Saxo/106 przeczytac można w PMR o moim czarnym 106.

Macie tam krótki opis okraszony fotografiami.

Tomcat - Pon 13 Cze, 2011

Ja mam dalej na sprzedaż 2x bazy Sparco. Oddam w dobrej cenie ;D
Greg - Wto 12 Lip, 2011

Czy takie belki + mocowania boczne będą OK? I czy pod załącznik podchodzi? :) Czy to będzie możliwie najniżej, czy kombinować jakoś inaczej?

Albo inaczej - jest lżejsza opcja? :P

GeKo - Śro 13 Lip, 2011

To chyba najlepsze rozwiązanie, aczkolwiek nie wiem czy ten kątownik montażowy jest z zgodny z J. (Nie pamiętam) Niech się Jaco, albo Chrzanek wypowiedzą.
ictus - Śro 13 Lip, 2011

troche cienkawe te rurky
a zeby bylo nizej musisz miec wspawane tulejki zeby przykrecac fotel do belki bez koniecznego miejsca na nakretke pod spodem... wtedy da sie zejsc nizej