o której jestes wolny dzisiaj? będe leciał do bielska przez wadowicka wiec mc koło matecznego bedzie Ci chyba najlepiej odpowiadał??
Gdzieś koło 17 ?misiek86electro - Pią 06 Maj, 2011 ok bede dzwonił jak bede dojezdzał...misiek86electro - Czw 26 Maj, 2011 jak sie skończyło Tomcat - Sob 28 Maj, 2011 Never ending story. Nie mam żywcem czasu na dokończenie auta, dlatego wstępnie ugadałem się z pilotem matt'a na zrobienie wszystkiego co trzeba. Powinno być gotowe gdzieś za dwa tygodnie...Jacek - Pon 30 Maj, 2011 dobre tempo takie hotheczowe Tomcat - Pon 30 Maj, 2011
Jacek napisał/a:
dobre tempo takie hotheczowe
Maciek nie jątrz !Stf - Nie 12 Cze, 2011 Panowie - a na takie mocowania niezgodne, do amatorki - posiada ktoś patent do saxo ? lub na stanie mocowania ?Bad-i - Nie 12 Cze, 2011
Stf napisał/a:
Panowie - a na takie mocowania niezgodne, do amatorki - posiada ktoś patent do saxo ? lub na stanie mocowania ?
Przemek ja mam z 3 komplety mocowan,od omp po jakies hand made. Jak chcesz ro wpadaj i bierzGreg - Pon 13 Cze, 2011 Bad-i, chcesz je zhandlować czy jak? Ja muszę też jakieś sobie ogarnąć na zapas CHRZANEK - Pon 13 Cze, 2011 Jak zrobić mocowanie pod kubeł do Saxo/106 przeczytac można w PMR o moim czarnym 106.
Macie tam krótki opis okraszony fotografiami.Tomcat - Pon 13 Cze, 2011 Ja mam dalej na sprzedaż 2x bazy Sparco. Oddam w dobrej cenie Greg - Wto 12 Lip, 2011 Czy takie belki + mocowania boczne będą OK? I czy pod załącznik podchodzi? Czy to będzie możliwie najniżej, czy kombinować jakoś inaczej?
Albo inaczej - jest lżejsza opcja? GeKo - Śro 13 Lip, 2011 To chyba najlepsze rozwiązanie, aczkolwiek nie wiem czy ten kątownik montażowy jest z zgodny z J. (Nie pamiętam) Niech się Jaco, albo Chrzanek wypowiedzą.ictus - Śro 13 Lip, 2011 troche cienkawe te rurky
a zeby bylo nizej musisz miec wspawane tulejki zeby przykrecac fotel do belki bez koniecznego miejsca na nakretke pod spodem... wtedy da sie zejsc nizej