michal zeby nie bylo jak z saxo fydiego ze goscie szli nim o zycie na / po
jezdzie testowej
o kurde. musiałem zmienić wtedy majtki po tym co gość zrobił, ale przynajmniej kupił saxo michool_vt - Nie 05 Cze, 2011
106 napisał/a:
wogole dzis mistrz akcja i u mnie. wystawilem puga przed garaz.... pierwszy
raz w tym roku... zona do mnie... wzialbys go pomalowal i jakies felgi w koncu
kupil... te cromodory byly fajne... HYHY
mistrz
106 napisał/a:
jezdzie testowej
spoko, to ja chwile szedłem o zycie, dlatego byli zachwyceni jak saxo jedzie
dzis przyjezdza kolejny gosc, bede walczyl zeby zostawil letnie koła Tomcat - Nie 05 Cze, 2011
michool_vt napisał/a:
106 napisał/a:
wogole dzis mistrz akcja i u mnie. wystawilem puga przed garaz.... pierwszy
raz w tym roku... zona do mnie... wzialbys go pomalowal i jakies felgi w koncu
kupil... te cromodory byly fajne... HYHY
mistrz
106 napisał/a:
jezdzie testowej
spoko, to ja chwile szedłem o zycie, dlatego byli zachwyceni jak saxo jedzie
dzis przyjezdza kolejny gosc, bede walczyl zeby zostawil letnie koła
Dzięki Michuł, wiedziałem że jesteś fest chłop ! vojt3k - Nie 05 Cze, 2011 sory za offtopa ale czy to czasem nie ta felga ?
michool_vt - Nie 05 Cze, 2011 vojt3k, to co Ty pokazales to 16cali, moje sa 15cali
taka mala roznica Janusz - Pon 06 Cze, 2011
fydi napisał/a:
o kurde. musiałem zmienić wtedy majtki po tym co gość zrobił, ale przynajmniej kupił saxo
chodzi o cholewe?? co zrobił ?/ NBL - Pon 06 Cze, 2011 fajny saxofon mam nadzieję że i ja dorobię się szestanstki pod maską
Co do gości - to chyba jakaś pedanteria była że go nie zabrali skoro
wężyk puścił O_omichool_vt - Pon 06 Cze, 2011
tłumnik napisał/a:
wężyk puścił O_o
zaczeli rozkmine, a dlaczego wyjebalo a dlaczego costam, jak sie czlowiek zaczyna zastanawiac to ma watpliwosci
juz wszystko jest git, uklad odpowietrzony, mozna napierdzielacMaciusiowy - Pon 06 Cze, 2011
michool_vt napisał/a:
tłumnik napisał/a:
wężyk puścił O_o
zaczeli rozkmine, a dlaczego pomylony a dlaczego costam, jak sie czlowiek zaczyna zastanawiac to ma watpliwosci
kicha michool_vt - Pon 06 Cze, 2011 Maciusiowy, nie ma tego zlego jeszcze pare lajtowych nim zrobie
a potem bede plakal ze sprzedalem...Maciusiowy - Pon 06 Cze, 2011 hehehefydi - Pon 06 Cze, 2011 Zastanawiam się czy nie umówić się na jazdę testową Przypomniałbym sobie jak się jeździ sraxo, a potem powiedział "eee panie strasznie dużo oleju zjada. nie kupuję"
P.S. I to za darmoszkę!michool_vt - Wto 07 Cze, 2011 fydi zapraszam, mozemy sie umowic w okolicach pieskowej skaly Tomcat - Wto 07 Cze, 2011 Przebiegły lisek z niego !Anonymous - Wto 14 Cze, 2011 Jakby się do połowy lipca nie sprzedał to przyjeżdżam i biorę
teraz karwa nie mam czasu