To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Layout sklepu

Kamill - Pią 13 Maj, 2011

GeKo napisał/a:
a nie wkurza was, na różnych sklepach właśnie takie ułożenie produktów jeden pod drugim jak w przypadku opcji 2 I 3?

Dokładnie, jak próbujesz otworzyć 5 z pośród 15 produktów na stronie to na takiej liście 1 pod drugim porostu sie gubię i nie wiem co kliknąłem, a co nie (jak ktos nie uzywa zakladek tylko klika w produkt i wstecz to juz wogole ciężko sie odnaleźć na długiej pionowej liście po kliknięciu wstecz), jak jest jeden obok drugiego 15 produktów zmieści ci sie w 5 liniach co daje 2,5x krótszą strone niz jeden pod drugim.
Co do designu ciemne tło ogólne i jasne wokół produktów pozwala mi się skupić na produktach i poszczególnych menu zamiast biegać wzrokiem po całej jasnej stronie.
Nie znam sie na tym do końca to są moje prywatne uwagi.

bizon - Sob 14 Maj, 2011

od takiej kolorystyki bola oczy po dluzszym czasie, no ale przez 5h raczej klient tam siedziec nie bedzie ;D
dla mnie ok, tylko czcionka menu po lewej jakos tak malo czytelna.

was79 - Sob 14 Maj, 2011

kurde, dla mnie trochę za ciemno, napisy: rury maski wydechy - trochę nieczytelne, przynamniej przy 1920x1080
Bart - Sob 14 Maj, 2011

Mnie się podoba - trochę to wszystko ciemne, ale jest okay. Sklep z carbonowymi częściami nie może być utrzymany w różowej tonacji.
GeKo - Sob 14 Maj, 2011

was79 napisał/a:
napisy: rury maski wydechy - trochę nieczytelne,
dokładnie takie samo wrażenie mam, mimo że mam 1440x900. Starzeje się :D Górne napisy pójdą w ten pomrańcz.
martin.h - Sob 14 Maj, 2011

Według mnie jest git :]

Pytanie z innej beczki, GeKo jesteś w stanie wykonać koszyk na bidon? I oczywiście w jakich pieniądzach ;D

GeKo - Nie 15 Maj, 2011

Niestety, z dwóch powodów. Pierwszy to niopłacalność (koszta budowy formy) Drugi tak skomplikowane kształty najlepiej wykonywać na prepregach, a do tego potrzebny jest piec do wygrzewania, który będę miał dopiero za miesiąc. Podejrzewam że na allegro ceny będą w okolicach 100-200zł za taki koszyk.
GeKo - Śro 18 Maj, 2011

5 wersja. Walcie same dyszki ;) Dawać opinie.

was79 - Śro 18 Maj, 2011

oprócz literówki "ktoszyk", wydaje mi sie o.k. Napisy:rury maski wydechy będa w końcu pomarańczowe czy szare?
GeKo - Śro 18 Maj, 2011

Litery chce dać pomarańczowe bo szare słabo widać..
Literówki i konkretne napisy co będzie w konkretnym miejscu to potem, równie dobrze by tam moglo pisać dupa dupa. :D

GeKo - Śro 18 Maj, 2011

Wiem że robię się już nudny. Jeszcze takie 2 wersje mam 1 ze sztucznym węglem 2 z wrzuconą fotą.

Wersja z real foto, wymaga jeszcze trochę dopracowania (sama fotografia włókna).

arssss - Śro 18 Maj, 2011

pierwsza mi sie bardziej podoba:)