a nie wkurza was, na różnych sklepach właśnie takie ułożenie produktów jeden pod drugim jak w przypadku opcji 2 I 3?
Dokładnie, jak próbujesz otworzyć 5 z pośród 15 produktów na stronie to na takiej liście 1 pod drugim porostu sie gubię i nie wiem co kliknąłem, a co nie (jak ktos nie uzywa zakladek tylko klika w produkt i wstecz to juz wogole ciężko sie odnaleźć na długiej pionowej liście po kliknięciu wstecz), jak jest jeden obok drugiego 15 produktów zmieści ci sie w 5 liniach co daje 2,5x krótszą strone niz jeden pod drugim.
Co do designu ciemne tło ogólne i jasne wokół produktów pozwala mi się skupić na produktach i poszczególnych menu zamiast biegać wzrokiem po całej jasnej stronie.
Nie znam sie na tym do końca to są moje prywatne uwagi.bizon - Sob 14 Maj, 2011 od takiej kolorystyki bola oczy po dluzszym czasie, no ale przez 5h raczej klient tam siedziec nie bedzie
dla mnie ok, tylko czcionka menu po lewej jakos tak malo czytelna.was79 - Sob 14 Maj, 2011 kurde, dla mnie trochę za ciemno, napisy: rury maski wydechy - trochę nieczytelne, przynamniej przy 1920x1080Bart - Sob 14 Maj, 2011 Mnie się podoba - trochę to wszystko ciemne, ale jest okay. Sklep z carbonowymi częściami nie może być utrzymany w różowej tonacji.GeKo - Sob 14 Maj, 2011
was79 napisał/a:
napisy: rury maski wydechy - trochę nieczytelne,
dokładnie takie samo wrażenie mam, mimo że mam 1440x900. Starzeje się Górne napisy pójdą w ten pomrańcz.martin.h - Sob 14 Maj, 2011 Według mnie jest git
Pytanie z innej beczki, GeKo jesteś w stanie wykonać koszyk na bidon? I oczywiście w jakich pieniądzach GeKo - Nie 15 Maj, 2011 Niestety, z dwóch powodów. Pierwszy to niopłacalność (koszta budowy formy) Drugi tak skomplikowane kształty najlepiej wykonywać na prepregach, a do tego potrzebny jest piec do wygrzewania, który będę miał dopiero za miesiąc. Podejrzewam że na allegro ceny będą w okolicach 100-200zł za taki koszyk.GeKo - Śro 18 Maj, 2011 5 wersja. Walcie same dyszki Dawać opinie.
was79 - Śro 18 Maj, 2011 oprócz literówki "ktoszyk", wydaje mi sie o.k. Napisy:rury maski wydechy będa w końcu pomarańczowe czy szare?GeKo - Śro 18 Maj, 2011 Litery chce dać pomarańczowe bo szare słabo widać..
Literówki i konkretne napisy co będzie w konkretnym miejscu to potem, równie dobrze by tam moglo pisać dupa dupa. GeKo - Śro 18 Maj, 2011 Wiem że robię się już nudny. Jeszcze takie 2 wersje mam 1 ze sztucznym węglem 2 z wrzuconą fotą.
Wersja z real foto, wymaga jeszcze trochę dopracowania (sama fotografia włókna).
arssss - Śro 18 Maj, 2011 pierwsza mi sie bardziej podoba:)