no cwaniak! A nie lepiej na początek jedną? Wiesz - pierwszy raz, miłość, czułe spojrzenia...
Najlepiej to by były 4: blondynka, szatynka, brunetka i ruda Jacek - Śro 11 Maj, 2011 daje ci 30 sekund a potem sam je dojade no dobra podzielę się bo po 30 juz jestemBart - Śro 11 Maj, 2011 się weźmie łysą kur.wę z paroma perukami, wystarczy Ryba - Śro 11 Maj, 2011 No koło krk mam dobry, pewny domek w Kasince, ale niech Zefir coś ogarnie bliżej wawki, żeby też troche od nich osób było bo potem bedzie płacz że nie chcemy się z nimi integrować
Imo nie ma sensu tego łączyć z upalaniem, bo fajnie by było jakby wszyscy zakosztowali 40%...M - Śro 11 Maj, 2011
Ryba napisał/a:
No koło krk mam dobry, pewny domek w Kasince, ale niech Zefir coś ogarnie bliżej wawki, żeby też troche od nich osób było bo potem bedzie płacz że nie chcemy się z nimi integrować
Imo nie ma sensu tego łączyć z upalaniem, bo fajnie by było jakby wszyscy zakosztowali 40%...
Sorry że się wtrącam w temat ale jak tu długo jesteś Ryba żeby wypowiadać się o tym kto z kim się nie chce się integrować jak nikogo nie znasz?Ryba - Śro 11 Maj, 2011 Maciek, przepraszam że to napisałem. Nie zaczynajmy.Jakarti - Śro 11 Maj, 2011 ja pi er do le
czy wy nie umiecie normalnie rozmawiac? kurfa.. Jacek - Śro 11 Maj, 2011
Ryba napisał/a:
Imo nie ma sensu tego łączyć z upalaniem, bo fajnie by było jakby wszyscy zakosztowali 40%...
tak!!!
możemy sobie pośmigać razem na zajawie przed wieczorem po okolicy na spontanie......
a kto będzie chciał ten będzie pił i tyle
wyborowa +1Jacek - Śro 11 Maj, 2011 M, apeluję M - Śro 11 Maj, 2011
Ryba napisał/a:
Maciek, przepraszam że to napisałem. Nie zaczynajmy.
Cytat:
ja pi er do le
czy wy nie umiecie normalnie rozmawiac? kurfa..
Zapytałem grzecznie - agresja zero.M - Śro 11 Maj, 2011 Już się nie odzywamJacek - Śro 11 Maj, 2011
M napisał/a:
Ryba napisał/a:
Maciek, przepraszam że to napisałem. Nie zaczynajmy.
Cytat:
ja pi er do le
czy wy nie umiecie normalnie rozmawiac? kurfa..
Zapytałem grzecznie - agresja zero.
no to the end!!!!Ryba - Śro 11 Maj, 2011 Więc grzecznie odpowiadając na Twoje pytanie:
jestem na forum od 01 Wrz 2009 (czyli ZNKOMICIE krócej od Ciebie).
miało być to w formie żartu który najwyraźniej Cię rozdrażnił, wrzućmy na luz.
I na poważnie, będzie ktoś z wwa w tym terminie z nami ?
Bonk ? PITT ? Vłodek ? Jaka ?M - Śro 11 Maj, 2011 Zero rozdrażnienia, tylko pytałem skąd wiesz takie rzeczy - dzięki za odp.Ryba - Śro 11 Maj, 2011 luz, piszesz się na wódkę ~150 km od wwa w tym terminie ?