Ja już wyrosłem chyba z tego na jakiś czas - miałem kiedyś Yamahę Aerox i póxniej Aprilię SR po ostrym tuningu (12KM, 70ccm i masa części wymienionych na performance). Fajnie było
Kiedyś jak będzie mi się nudziło to sobie zbuduję jakąś popierdółkę tak ze 25KM, np. Zip SP na gratach Evolution.
Kiedyś budowałem pierwszy w PL skuter z wtryskiem nitro NX
Ps Nie oszczędzajcie na dobrych ciuchach. Skuter, nie skuter, 50kmh czy więcej - można się równie dobrze rozyebać. Ja kiedyś zaliczyłem dzwona na skuterze w jeansach i tshircie - nie polecam.206 Gti - Pon 16 Maj, 2011
M napisał/a:
206 Gti napisał/a:
M napisał/a:
Męsko jest ale gdzie indziej
Jak byś kupił to BMW - to mi daj znaka !
Bierzesz honde ?
Nie nie biore. Ale mam do zaproponowania ukłąd.M - Pon 16 Maj, 2011
206 Gti napisał/a:
M napisał/a:
206 Gti napisał/a:
M napisał/a:
Męsko jest ale gdzie indziej
Jak byś kupił to BMW - to mi daj znaka !
Bierzesz honde ?
Nie nie biore. Ale mam do zaproponowania ukłąd.
Jakiż to układ Miniac - Pon 16 Maj, 2011 Temat postu: Re: SKUTERKI
PiTT napisał/a:
W tym temacie wrzucamy info i foty ze swoimi skuterami
Z kiedy miałem już aparat to 'pamiętam'
Yamaha Aerox...
i Gilere Runner SP50
Nie pamiętam ile miały Vmaxa Bad-i - Pon 16 Maj, 2011 oo STFa Subaru Michał - Pon 16 Maj, 2011 Adam - moj moj
mazde moge użyczyć , bo to pedalski samochód jak kazdy inny ale skuty , very sory , za duzo serca włożone
Miniac jak zawsze pozamiatał ...PiTT - Pon 16 Maj, 2011 Temat postu: Re: SKUTERKI
Miniac napisał/a:
PiTT napisał/a:
W tym temacie wrzucamy info i foty ze swoimi skuterami
Z kiedy miałem już aparat to 'pamiętam'
Yamaha Aerox...
Obrazek
heheh, bardzo śmieszne Kamill - Wto 17 Maj, 2011 Ja kiedyś woziłem sie simsonem enduro a później takim czymś
Niestety zdjęcia poglądowe bo w tamtych czasach aparat na klisze to dopiero wchodził na rynek . Mój mial jeszcze wysoką szybe i był zielony
Piaggio sfera 125cm 4rosuw, bez szyby w jedną osobe robił licznikowe 105, w dwie 10km mniej, miał duzą kanapę i kufer jako oparcie więc można było śmigać dłuższe trasy w 2 osoby.
Jak przesiadałem sie na to z simsona to przez pierwszych kilka dni gaz odkrecalem tylko do polowy cos kolo 10-12KM
Próbowałem go kiedyś ztuningować, ale ułamałem dwa ampule przy próbie odkręcenia wydechu i dałem sobie spokój
Bezawaryjnie 2 sezony jeżdżenia non stop. przyciąłem na nim 300% przy sprzedaży i kupiłem sobie samochód rok przed zrobieniem prawa jazdy PiTT - Wto 17 Maj, 2011
Kamill napisał/a:
Bezawaryjnie 2 sezony jeżdżenia non stop. przyciąłem na nim 300% przy sprzedaży i kupiłem sobie samochód rok przed zrobieniem prawa jazdy
jak widać bmw do tej pory dobrze się sprawuje Kamill - Wto 17 Maj, 2011
PiTT napisał/a:
Kamill napisał/a:
Bezawaryjnie 2 sezony jeżdżenia non stop. przyciąłem na nim 300% przy sprzedaży i kupiłem sobie samochód rok przed zrobieniem prawa jazdy
c.h.u.j.o.w.yMichał - Wto 17 Maj, 2011 po chwili zastanowienia stwierdzam ze jest jednak mega zajebisty. Podobny do Cadillaca Escalade'amartin.h - Wto 17 Maj, 2011 Dlaczego ten temat jest w dziale pimp my dupowóz ?
Czy to oznacza, że wkrótce pojawią się tutaj inne tematy tj. rowerki, autobusy, tramwaje, deskorolki, rolki, łyżwy, narty itp. ?Jakarti - Wto 17 Maj, 2011 nie.Bart - Wto 17 Maj, 2011
martin.h napisał/a:
Dlaczego ten temat jest w dziale pimp my dupowóz ?
Czy to oznacza, że wkrótce pojawią się tutaj inne tematy tj. rowerki, autobusy, tramwaje, deskorolki, rolki, łyżwy, narty itp. ?
a raczej: rowerki, autobusiki, tramwajki, deskoroleczki, roleczki, łyżweczki i narteczki