To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - SKUTERKI

Greg - Pon 16 Maj, 2011

hotscooter.org normalnie :faja:

Ja już wyrosłem chyba z tego na jakiś czas - miałem kiedyś Yamahę Aerox i póxniej Aprilię SR po ostrym tuningu (12KM, 70ccm i masa części wymienionych na performance). Fajnie było :)

Kiedyś jak będzie mi się nudziło to sobie zbuduję jakąś popierdółkę tak ze 25KM, np. Zip SP na gratach Evolution.

Kiedyś budowałem pierwszy w PL skuter z wtryskiem nitro NX ;D :faja: :ble:

Ps Nie oszczędzajcie na dobrych ciuchach. Skuter, nie skuter, 50kmh czy więcej - można się równie dobrze rozyebać. Ja kiedyś zaliczyłem dzwona na skuterze w jeansach i tshircie - nie polecam.

206 Gti - Pon 16 Maj, 2011

M napisał/a:
206 Gti napisał/a:
M napisał/a:
Męsko jest ale gdzie indziej

Jak byś kupił to BMW - to mi daj znaka !

Bierzesz honde ? :D

Nie nie biore. Ale mam do zaproponowania ukłąd.

M - Pon 16 Maj, 2011

206 Gti napisał/a:
M napisał/a:
206 Gti napisał/a:
M napisał/a:
Męsko jest ale gdzie indziej

Jak byś kupił to BMW - to mi daj znaka !

Bierzesz honde ? :D

Nie nie biore. Ale mam do zaproponowania ukłąd.

Jakiż to układ :)

Miniac - Pon 16 Maj, 2011
Temat postu: Re: SKUTERKI
PiTT napisał/a:
W tym temacie wrzucamy info i foty ze swoimi skuterami

Z kiedy miałem już aparat to 'pamiętam'
Yamaha Aerox...

i Gilere Runner SP50

Nie pamiętam ile miały Vmaxa xD

Bad-i - Pon 16 Maj, 2011

oo STFa Subaru :D
Michał - Pon 16 Maj, 2011

Adam - moj moj ;)

mazde moge użyczyć , bo to pedalski samochód jak kazdy inny ale skuty , very sory , za duzo serca włożone

Miniac jak zawsze pozamiatał ...

PiTT - Pon 16 Maj, 2011
Temat postu: Re: SKUTERKI
Miniac napisał/a:
PiTT napisał/a:
W tym temacie wrzucamy info i foty ze swoimi skuterami

Z kiedy miałem już aparat to 'pamiętam'
Yamaha Aerox...
Obrazek

i Gilere Runner SP50
Obrazek

Nie pamiętam ile miały Vmaxa xD

heheh, bardzo śmieszne :lol2:

Kamill - Wto 17 Maj, 2011

Ja kiedyś woziłem sie simsonem enduro :D a później takim czymś

Niestety zdjęcia poglądowe bo w tamtych czasach aparat na klisze to dopiero wchodził na rynek :rotfl: . Mój mial jeszcze wysoką szybe i był zielony
Piaggio sfera 125cm 4rosuw, bez szyby w jedną osobe robił licznikowe 105, w dwie 10km mniej, miał duzą kanapę i kufer jako oparcie więc można było śmigać dłuższe trasy w 2 osoby.
Jak przesiadałem sie na to z simsona to przez pierwszych kilka dni gaz odkrecalem tylko do polowy :lol2: cos kolo 10-12KM
Próbowałem go kiedyś ztuningować, ale ułamałem dwa ampule przy próbie odkręcenia wydechu i dałem sobie spokój ;D
Bezawaryjnie 2 sezony jeżdżenia non stop. przyciąłem na nim 300% przy sprzedaży i kupiłem sobie samochód rok przed zrobieniem prawa jazdy ;D

PiTT - Wto 17 Maj, 2011

Kamill napisał/a:

Bezawaryjnie 2 sezony jeżdżenia non stop. przyciąłem na nim 300% przy sprzedaży i kupiłem sobie samochód rok przed zrobieniem prawa jazdy ;D

jak widać bmw do tej pory dobrze się sprawuje ;D

Kamill - Wto 17 Maj, 2011

PiTT napisał/a:
Kamill napisał/a:

jak widać bmw do tej pory dobrze się sprawuje ;D

Wtedy to je dopiero produkowali :/ , a kupiłem cos takiego, tylko bez silnika i w stanie rozkładu, dlatego z pol roku zajęło mi doprowadzenie do stanu ze zdjęcia. Mój pierwszy samochód T_T https://picasaweb.google.com/lh/photo/zfWF1gWzBj3o3liraJMJbQ?feat=directlink
https://picasaweb.google.com/lh/photo/6X3wqpYQb1cOS4QCc7arcA?feat=directlink

Michał - Wto 17 Maj, 2011

Cytat:
Mój pierwszy samochód

c.h.u.j.o.w.y

Michał - Wto 17 Maj, 2011

po chwili zastanowienia stwierdzam ze jest jednak mega zajebisty. Podobny do Cadillaca Escalade'a
martin.h - Wto 17 Maj, 2011

Dlaczego ten temat jest w dziale pimp my dupowóz ?

Czy to oznacza, że wkrótce pojawią się tutaj inne tematy tj. rowerki, autobusy, tramwaje, deskorolki, rolki, łyżwy, narty itp. ?

Jakarti - Wto 17 Maj, 2011

nie.
Bart - Wto 17 Maj, 2011

martin.h napisał/a:
Dlaczego ten temat jest w dziale pimp my dupowóz ?

Czy to oznacza, że wkrótce pojawią się tutaj inne tematy tj. rowerki, autobusy, tramwaje, deskorolki, rolki, łyżwy, narty itp. ?

a raczej: rowerki, autobusiki, tramwajki, deskoroleczki, roleczki, łyżweczki i narteczki