Bart - Sob 21 Maj, 2011 co się stało się?martin.h - Sob 21 Maj, 2011
Bart napisał/a:
co się stało się?
Burza Bart - Sob 21 Maj, 2011 aaa, u mnie jeszcze jest ok, ale ciemne chmury się zbierajo.martin.h - Nie 22 Maj, 2011 Ktoś chętny na dziś? Bo jak nie to wyjeżdżam za godzinkę póki jeszcze świeci słońce Bart - Nie 22 Maj, 2011 ja chyba dziś jeżdżę, myślałem o Chechle.M - Nie 22 Maj, 2011
Bart napisał/a:
ja chyba dziś jeżdżę, myślałem o Chechle.
O he he ? Bart - Nie 22 Maj, 2011 o che ch(l)e martin.h - Nie 22 Maj, 2011 15.30-16 pod kopcem ? Ktoś jeszcze chętny ?martin.h - Nie 22 Maj, 2011 Dzisiaj pykła pierwsza w tym roku 50'tka, czas 2:15 bez postojów w tym kilka męczących podjazdów i ok. połowa w terenie. Kondycja jest czasem tylko brak siły Trzaba też wspomnieć, że dzisiaj była idealna pogoda na rower.
Sady są zaje.iście zadbane, odkąd tam jeżdżę (jakieś 6-7 lat) nigdy nie było tak dobrze, trawa wykoszona, tylko te kamieniste zjazdy dają w kość, śmiało można tam iść >50, ale trzeba mieć już wtedy ogromne jaja (ja ich nie mam).
Na Chechle człowiek nie wie gdzie patrzeć jadąc wokół zalewu
Wracałem asfaltówką przez Orzech, było już późno i nie chciałem wracać przez Bytom, tymbardziej po tym jak Polonia przegrała z Arką
Bart niestety się wyłamał, wiedział kiedy mam obiad i specjalnie zaplanował swój wyjazd w tych godzinach
Ale spoko mam nadzieję, że następny spot się uda
Rower z błota, ja 2 razy o mało się nie wyj.bałem wpadając bokiem z asfaltu na syf, uwielbiam to Jacek - Pon 23 Maj, 2011
martin.h napisał/a:
...tylko te kamieniste zjazdy dają w kość...
ogonową? Bart - Pon 23 Maj, 2011 Jacek, czekam kiedy do roboty dojedziesz w 3 minutyJacek - Pon 23 Maj, 2011 no to czekajmartin.h - Pon 23 Maj, 2011
Jacek napisał/a:
martin.h napisał/a:
ogonową?
Rower skacze po całej drodze i nie wiadomo kiedy się wy.ebiesz Jacek - Pon 23 Maj, 2011
martin.h napisał/a:
Jacek napisał/a:
martin.h napisał/a:
ogonową?
Rower skacze po całej drodze i nie wiadomo kiedy się wy.ebiesz
spoko...zapiszęBart - Pon 23 Maj, 2011
martin.h napisał/a:
Jacek napisał/a:
martin.h napisał/a:
ogonową?
Rower skacze po całej drodze i nie wiadomo kiedy się wy.ebiesz