To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Www.hothatch.org - klubowe pojazdy

Franek - Czw 19 Maj, 2011

Jeżeli materiał będzie potrzebny, to chętnie też opiszę swoją hobbystyczną pumkę ;)
Loko - Czw 19 Maj, 2011

Też chętnie przyłożę swoją rękę do portalu, zresztą dokładnie tak samo jak przed przerwą w jego działaniu.
kubas - Czw 19 Maj, 2011

Ja to bym napisał wraz z mi/dżonem/jackiem coś o 205gti i dodał jako past masters :)
budzik - Pią 20 Maj, 2011

A ja nie pomoge,bo na pomorzu nikogo ni ma :/
No chyba,że opisze mój zielony bolid ;D

arssss - Pią 20 Maj, 2011

Ja bym też bardzo chętnie pomógł,ale jeszcze nie wiem jak :D
Bo o moim saxo to nie ma co pisac.:)

Cassis - Pią 20 Maj, 2011

Ja mam jeszcze taki pomysł jeśli Fydi by się zgłosił i wyraził chęć moglibyśmy zaprezentować się wspólnie, moje 1.8 16V jako protoplasta Williamsa a jego Williams jako finalna ewolucja Clio 1. Takie porównanie.
Maciusiowy - Pią 20 Maj, 2011

czadzior, jadymy!!! :jupi:
M - Pią 20 Maj, 2011

Marzy mi się porównanie dwóch quasi konkurencyjnych hothatchy od nas z forum w stylu topgear na lotnisku, ale nie mamy warunków na to chyba - zbyt górnolotne plany.

M napisał/a:
Marzy mi się porównanie dwóch quasi konkurencyjnych hothatchy od nas z forum w stylu topgear na lotnisku, ale nie mamy warunków na to chyba - zbyt górnolotne plany.

np. foka rasty i aygo?

M - Pią 20 Maj, 2011

Maciusiowy napisał/a:
M napisał/a:

np. foka rasty i aygo?

:lol2: Maciuś ty złośniku
NP sport i vti/sir
Chrzanek by wsiadał i walił czasówkę :D

M napisał/a:
Maciuś ty złośniku
NP sport i vti/sir
Chrzanek by wsiadał i walił czasówkę

:D

albo na przykład (tutaj już zupełnie serio) mini kompresor, mini turbo, ewentualnie clio GeKona/leona (z w miarę kompletnym wnętrzem itd.) + wydmucha Marasa :>

M - Pią 20 Maj, 2011

Możnaby zrobić cały odcinek o clio sporcie, od pierwszej wersji po ostatnią, wagi,moce, realne czasy.
Jak widać pomysłów jest wiele.

Cassis - Pią 20 Maj, 2011

M, to można zrobić test wszystkich Cliówek. Od 1.8 16V, Williamsa, Sporta ph1, ph2/3 do Sporta III.
M - Pią 20 Maj, 2011

Cassis napisał/a:
M, to można zrobić test wszystkich Cliówek. Od 1.8 16V, Williamsa, Sporta ph1, ph2/3 do Sporta III.

Mistrz

zefir - Pią 20 Maj, 2011

czyli impreza na torze plus after :) pysznie