skrzynia w wiekszej obudowie, czyli taka ktora sie nie pyerdoli jak MA
a dokładniej to jest chyba BE4 - niestety nie homologowane do Puga 106 CHRZANEK - Wto 24 Maj, 2011
106 napisał/a:
206 xs homo ma tylko i wylacznie w Agr
Zatem nie widze sensu rozważać o ograniczeniach N grupy
Trzeba budować według specyfikacji volante - moc około 160km, skrzynia rozsądna, a o prowadzeniu to każdy kto miał styczność lub nawet tylko oglądał z zewnątrz mógłby napisać elaborat...Anonymous - Śro 25 Maj, 2011 Jaroszewicz ze Świdnicy ścigał się 150konną 206ką w rsmp ,była wystawiona na sprzedaż ,auto bardzo zadbane i doinwestowane,taka rajdowa perełka Przem_106 - Śro 25 Maj, 2011 Była? czy jeszcze jest? Perełka, ale lezała na dachu Jestem wstępnie umowiony na obejzenie auta popucharowego Kostki tez w Swidnicy.Bad-i - Śro 25 Maj, 2011 leży na dachu bo na kołach to stoi - jak tylko leżała to musi byc perełkaMick - Czw 26 Maj, 2011 Ja niestety nie pomogę, ale mocno trzymam kciuki i oczywiście wszelkie graty homologowane załatwię wasq - Pią 27 Maj, 2011
polll napisał/a:
pucharowe 206 maja na pewno 130 km bylem taka na hamowni tzn powinny miec tyle mocy:)
jeśli chodzi o skrzynie to te pierwsze pucharowy mialy z nimi problemy i padały. Te z ostatniej partii miały juz poprawione skrzynie... i mozna bylo przejechać sezon bez awarii no chyba ze sie dzwoniło
wiele zalezalo od oleju
mozna bylo tylko lac hmmm nie pamietam elfa 75w80 i sie skrzynie krzaczyly a po zalaniu czegos porzadnego nie bylo juz tyle problemow wasq - Pią 27 Maj, 2011
Przem_106 napisał/a:
Była? czy jeszcze jest? Perełka, ale lezała na dachu Jestem wstępnie umowiony na obejzenie auta popucharowego Kostki tez w Swidnicy.
a kumpel nadal ma popucahrowa 206 na sprzedaz treningowke Zabrockiego
calkiem tanio Przem_106 - Pią 27 Maj, 2011 Poproszę o szczegoły/namiary na PW.GeKo - Pią 27 Maj, 2011 to jest treningówka jeszcze po Habaju.