Ps. dyskusyjne 106 s1600 zmieniłem na saxo s1600, bo te na pewno było homologowane.106 - ¦ro 08 Cze, 2011 to bedzie w formie nowego podforum i kazde auto dostanie w nim swoj temat?kamil - ¦ro 08 Cze, 2011 założymy co¶ takiego jak "Pimp'a"i w nim każdy model będzie miał swój temat.
Tak, ze szukaj±c jaki¶ info o danym modelu nie trzeba będzie wertować całego forum. Znacznie to ułatwi i będzie przejrzyste.Michał - Czw 09 Cze, 2011 proponuje olać forum a wrzucić to na strone.kamil - Czw 09 Cze, 2011 spoko Michał, ale fajnie jakby każdy z forumowiczów mógł wrzucać materiały - taka jest intencja tego projektu. Jest nas ze 150 osób i każdy ma jak±¶ wiedzę i zbiór materiałów.Bad-i - Czw 09 Cze, 2011
kamil napisał/a:
Ps. dyskusyjne 106 s1600 zmieniłem na saxo s1600, bo te na pewno było homologowane.
ale zaraz koorwa, tutaj nie ma nic dyskusyjnego.
Każdy kto ma homologacje Peugeota 106 s16 ma na koncu VK na S1600 - jak mnie martin.h zdenerwuje to zrobie fotke (a bardzo mi się nie chce) NBL - Pi± 10 Cze, 2011
kamil napisał/a:
założymy co¶ takiego jak "Pimp'a"i w nim każdy model będzie miał swój temat.
Tak, ze szukaj±c jaki¶ info o danym modelu nie trzeba będzie wertować całego forum. Znacznie to ułatwi i będzie przejrzyste.
Super pomysł - jak najbardziej jestem "za"
I fajnie było by zrobić kategorię - zawieszenie, hamulce, ukł kierowniczy ,może?
tylko proponuje hm..kosmita - Pi± 10 Cze, 2011
tłumnik napisał/a:
I fajnie było by zrobić kategorię - zawieszenie, hamulce, ukł kierowniczy