Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Clio sport III F1 2007
Vlodarsky - Pon 20 Cze, 2011 nie... siedzę sporo po godzinachJakarti - Pon 20 Cze, 2011 a co PP?
SWOJEJ pracy masz za mało?
ja bym nie pisał takich rzeczy bo bluźnisz pP - Pon 20 Cze, 2011 odezwał się
jak tak dalej pójdzie to zarówno Marek i ja straci Swoje prace ;]Jakarti - Pon 20 Cze, 2011 a ja przejme Wasze obowiązki i bede mial pelne rece roboty!!! kubek13 - Wto 21 Cze, 2011
PiTT napisał/a:
pytanie czy jest gwarancja... nie ma to raczej bym podziękował
coś jednak te nowe cliówki lubią wizyty w serwisie a pewnie tanie to nie jest
za taką kasę chyba bym wszedł w nieco starszego CTRa
jeśli by była gwarancja to zupełnie zmienia postać rzeczy
Okey chłopcy i dziewczęta, gdybyście słyszeli że ktoś/gdzieś szuka wiarygodnego Sporta III, odsyłajcie delikwenta do mnie..
Mogę wydać auto w lipcu, czarne F1 nr 2697, pierwsza rejestracja styczeń 2009. Przebieg: 34k km, olej zmieniany już 5x, nikomu niepożyczany. Tylko jeden użytkownik. Zawsze. Jajka dałby se uciąć za niego
Optycznie totalna seria, jest lightowy mod dolotu tylko i nowy Miltek De-Cat.
I najważniejsze - jest gwarancja do 01/2013 !
Kolor czarny ( jak Jakarti )
Żal będzie się rozstać kaziu1985pn - Wto 21 Cze, 2011 kubek13, zapomniałeś podać ceny od której można się targować Jakarti - Wto 21 Cze, 2011 no własnie.
jakby był zółty to do końca dzisiejszego dnia miałbym już nowy samochod !
fak
skolko?rasta - Wto 21 Cze, 2011 Zółty robi robotę, bo czarny to taka kupa Jakarti - Wto 21 Cze, 2011 kupa moze nie ale na pewno mniej agresywny Gaydek - Wto 21 Cze, 2011 kubek13, za ile i dlaczego tak drogo? PiTT - Wto 21 Cze, 2011 Jaka to weź sobie przemaluj i po kłopocie
ja bym brał R27 dla samych foteli kubek13 - Śro 22 Cze, 2011
Gaydek napisał/a:
kubek13, za ile i dlaczego tak drogo?
Cena zależy od tego, komu miałbym sprzedać takie auto
Jest określony rynek na takie samochody , który nie jest tajemnicą ( dla ułatwienia można się posiłkować allegro/otomoto bądź mobile.de. zum Beispiel ) .
Ktoś kto szuka takiego auta, śledzi ceny i wie zapewne ile warto wydać.
Wysłucham, przemyślę, przetrawię, przekalkuluję konkretną propozycję - jeśli się kiedykolwiek pojawi..
Stąpam twardo po ziemi, chce sprzedać auto i potrafię być elastyczny. Tyle w temacie.
A teraz trochę filozofii
Otóż, wydaje mnie się, że transakcja to czynność cywilno-prawna z technicznego punktu widzenia, lecz niezupełnie pozbawiona emocji..
Taka transakcja wzorcowa - powinna być przyjemnością dla obu stron .
Krótko mówiąc - nie każdemu sprzedałbym samochód w kwocie X .
Buc (podejrzany Typek/Gościu) zapłaciłby nawiązkę, albo usłyszał cenę zaporową
Normalny człowiek kupiłby mój samochód za taką kwotę, by obydwie strony były content.
Ot cała moja wizja kupna-sprzedaży 'pojazdu'
Tutejsze forum i jego uczestników - uważam za 'normalne towarzystwo' żeby nie było nieporozumień
Dlatego info o sprzedaży skierowałem 'tutej', wśród sympatycznych ludzi (pozytywnie zboczonych w określony sposób), ale pośród których może obracają się także inni 'sympatyczni' , niekoniecznie odwiedzający to forum ..Janusz - Śro 22 Cze, 2011
kubek13 napisał/a:
rótko mówiąc - nie każdemu sprzedałbym samochód w kwocie X .
Buc (podejrzany Typek/Gościu) zapłaciłby nawiązkę, albo usłyszał cenę zaporową
Normalny człowiek kupiłby mój samochód za taką kwotę, by obydwie strony były content.
a dla takiego zayebistego kola jak ja pójdzie za 20 kpln ?? Gaydek - Śro 22 Cze, 2011 Nie jestem tak zayebisty jak Januszek dlatego muszę dać więcej PieQt - Śro 22 Cze, 2011 ja z kupowaniem Renault sporta na forum mam niezbyt mile przezycia - co poskutowalo tym, ze nie kupilem. A mily ze mnie koles
z drugiej stronu Jaka ma dobre - nie ma zasady
poza tym Ty sprzedajesz i ty dajesz wyjsciowa cene - wiec napisz jaka jest wyjsciowa (ja z ciekawosci sie dopytuje)