Na poprzedniej edycji, byli Niemy i Bonczek o wrażenia można ich pytać.zefir - Pon 13 Lut, 2012 nie dziala mi wydarzenie no name - Pon 13 Lut, 2012 You don't have any events.M - Pon 13 Lut, 2012 You have to build additional pylon!Bart - Pon 13 Lut, 2012 Ja tylko z uwagą językową. Wielkim nieporozumieniem jest nazywanie czeskiego toru "Motobydlo" motobydłem. Brzmi podobnie, ale bydlo (bydlisko) to po czesku ~mieszkanie, miejsce zamieszkania.
Zdravím, Eva BurešováAnonymous - Pon 13 Lut, 2012 GeKo - Pon 13 Lut, 2012 Dobra widzę że jest tylko dla zaproszonych osób, pogadam z Piotrkiem żeby udostępnić dla was też GeKo - Pon 13 Lut, 2012 Bartłomieju zapewniam Cię, że sceneria tego miejsca w pełni usprawiedliwia nazywanie go po Polsku motobydłem, wręcz się zastanawiam czy nie jest zbyt delikatne Bart - Pon 13 Lut, 2012 Bartoszu Niemy - Pon 13 Lut, 2012
GeKo napisał/a:
Na poprzedniej edycji, byli Niemy i Bonczek o wrażenia można ich pytać.
nie pytać, było w pizdeczkę! reszta
GeKo napisał/a:
Bartłomieju zapewniam Cię, że sceneria tego miejsca w pełni usprawiedliwia nazywanie go po Polsku motobydłem
uczestników tak samo
Bonczek ja się już zapisałem Maciusiowy - Pon 13 Lut, 2012
Bart napisał/a:
Wielkim nieporozumieniem jest nazywanie czeskiego toru "Motobydlo" motobydłem. Brzmi podobnie, ale bydlo (bydlisko) to po czesku ~mieszkanie, miejsce zamieszkania.
w czechach generalnie śmierdzi zwierzęcymi odchodami, więc może to 'bydło' ma jakieś głębsze znaczenie
Bart napisał/a:
Bartoszu
Bonczek - Pon 13 Lut, 2012 Niemy ja też jestem zefir - Pon 13 Lut, 2012 ja czekam na szczegoly wydarzenie i tez chcialbym w tym roku jechac GeKo - Pon 13 Lut, 2012 Panowie przepraszam, trochę się wyrwałem przed szereg.
Sprawa wygląda tak. Pierwszeństwo mają osoby które uczestniczyły w poprzednich edycjach, zaproszonych jest obecnie 65 osób. Oczywiste jest że nie wszyscy będą mogli jechać więc z pewnością jakaś ilość miejsc się zwolni.
Generalnie do autobusu wchodzi 28 osób plus jedno auto na dostawkę więc maks 32-33 osoby.
Gdyby jednak było większe zainteresowanie to Piotrek może nam zorganizować Hotheczowy wyjazd lub może doczepi nas do tej ekipy.
Generalny zarys jest taki że tor bierzemy na około 4-5h i najfajniej się jeździ po 20min i zmiana więcej jest cieżko wytrzymać na odpowiednim poziomie koncentracji.
Także jest czas na odpoczynek itd. Dla każdego uczestnika w sumie 1h jeżdzenia. w cenie około 330zł grill z pieczonym świniakiem, nocleg i śniadanie.
Planowany termin tej grupy na wyjazd to 21-22 kwietnia.
Będę informował na bieżąco co i jak. Jednak chętnych prosiłbym się o wpisywanie, bo tak jak pisałem wyżej albo dołączymy do tej grupy, albo osobny wyjazd dla nas w innym terminie.no name - Pon 13 Lut, 2012 GeKo, jakieś foty, informacje z zeszłego roku
można gdzieś znaleźć ?