To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Rally Służewiec - wszystkie edycje od 12-07-2011

Kamill - Wto 12 Lip, 2011

Ja już wróciłem, organizacja bdb, jeżdżenia nie za dużo, ale trasa całkiem ciekawa, nawet udało sie kilku osobom pomylić, czekam teraz na wyniki.
roj - Wto 12 Lip, 2011

też wróciłem, sporo problemów w organizacji ale też sporo mniej niż ostatnio czyli duży progres.
czasy słabe (głównie z mojej winy) ale bez taryf i się nic nie wysrało w clio :D (chyba)
więc ogólnie jestem zadowolony
pozdrawiam wszystkich spotkanych (m.in. Stf, Pum, Rasta, Kennet, Yarko, Tomson) i gratuluję serdecznie świetnego miejsca Kennetowi! i ogólnie wszystkim wszystkich dobrych czasów (i rozjebki puga)!

Paproch powinien już zrobić licencję :rotfl:

rasta - Wto 12 Lip, 2011

Kenet - Wto 12 Lip, 2011

Nakurfiałeś jak zły, wygląda jak fast forward.
Kenet - Wto 12 Lip, 2011

Bardzo fajna impreza, dużo sprawniej, natomiast największą bolączką było zbyt luźne podejście sędziów do poprawności przejazdów uczestników.

Ale było się miło spotkać ^_^ Ja znów 2gi i chyba znów doklepał mi kolega Paproch w BMW.

rasta - Wto 12 Lip, 2011

Sprawnie poszło szkoda, że nie załapałem się na zapoznanie, leciałem na żywca. Niestety jak dla mnie nawierzchnia wyryp, szczególnie na drugiej próbie...

Kenet napisał/a:

Bez przesady ;D

Szkoda, ze raz przestrzeliłem metę i załapałem 5s kary :/

Pozdrowienia dla wszystkich spotkany znajomych :jupi:

Kenet - Wto 12 Lip, 2011

rasta napisał/a:
Niestety jak dla mnie nawierzchnia wyryp, szczególnie na drugiej próbie...

Oj mnie aż serce bolało jadąć Astrą na tych dołach na 2giej próbie, a zawias mam raczej rajdowy, co dopiero musiało się dziać u Ciebie o_O

rasta - Wto 12 Lip, 2011

Na 2 próbie nie miałem hebli bo non-stop oderwany od ziemi i ABS głupiał :/
roj - Wto 12 Lip, 2011

Cytat:

dla mnie też wygląda jak przyspieszony o_O
a wyryp był mocny (choć do solidnego kjsu to wieeelu dziur brakowało) no i krawężniki też zebrały żniwo :/

rasta - Wto 12 Lip, 2011

A ten też przyspieszony :D

Sorki za OT.

Kenet - Wto 12 Lip, 2011

Gołym okiem widać było, że auto się katapultuje z zakrętów.
roj - Wto 12 Lip, 2011

rasta napisał/a:
A ten też przyspieszony :D

jak dla mnie też tak wygląda, ale jak nie mówię, ze tak jest bo już raz wyskoczyłem z tym, że klip z rajdu wyglądał dla mnie jakby kilka scen było 105 % prędkości a podobno nie było (choć inne klipy z tego samego rajdu wyglądały inaczej).
także pewnie kwestia ujęcia ale wygląda nienaturalnie :faja:
p.s. jechałem na prawym z Tobą w ułężu i wiem, że prędkościomierz idzie z taką prędkościa jak u mnie obrotomierz ale i tak wygląda nienaturalnie jakoś :]

pum - Śro 13 Lip, 2011

roj to ma 300 kucy i na pewno poniżej 1100... to musi się katapultować.

co do race4race -> fajnie, że się ogarnęli trochę i wszystko szło w dobry tempie. jednak te jęczenia na innych forach poskutkowały.

sędziowie przymykali oko, ale chyba wszystkim tak samo więc na moje do przeżycia.

Kamill - Śro 13 Lip, 2011

rasta napisał/a:
Na 2 próbie nie miałem hebli bo non-stop oderwany od ziemi i ABS głupiał :/

U mnie podobnie, myślę że ten asfalt tam był dziwny, do mety zhamowalem sie z dość malej prędkości i raz przestrzeliłem drugi raz ledwo się zmieściłem :/
OPrócz tego na drugim odcinku po pierwszej beczce dużo osób nie trafiało w bramkę i jechali obok

EDIT
13 miejsce w klasie i 20 w generalce, jak na pierwsze zawody z pomiarem czasu nie najgorzej, tylko coś mam wrażenie ze dyfer zarżnąłem bo cos mi pyka i puka a włożyłem go na wiosne :wall:

Jakarti - Śro 13 Lip, 2011

jak pyka i puka to moze to byc tylko dyfer!!

gratulacje wszystkim wyniku. jak Rasta mowi wyryp to musi byc.. wyryp :)
Rasciak, ktory byles?