Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] bmw e46 compact 316t
Młody Papież - Pią 15 Lip, 2011 to NkOKS jeszcze jej nie wziął??
ja się pytam dlaczemu?!?Rasputin - Pią 15 Lip, 2011
Maciusiowy napisał/a:
kumpel dzwonił, zobaczymy czy coś z tego będzie
Nie wiem coście ustalili,ale wiem ze jutro obiad jem w Bielsku Białym. Co i gdzie polecasz? nox - Sob 16 Lip, 2011
Młody Papież napisał/a:
to NkOKS jeszcze jej nie wziął??
ja się pytam dlaczemu?!?
to ja się pytam o!Rasputin - Sob 16 Lip, 2011 Fura dojechała do Wawy. Średnia prędkość wyszła 98km/h spalanie 7,9. Wg mnie dobry wynik.
Z pod świateł zostawia nowego Avensisa 2.0 160ph automat. V-max 207km/h
Jako,że całą trasę nią jechałem moge powiedzieć,że świetnie się trzyma drogi, ma zajebiste zawieszenie i jest bardzo wygodna. Mocne do hamowania oraz szybkie zakręty w granicach 150km/h jej nie groźne
Na minus praca sprzęgła i skrzyni oraz lewy bok. Jeśli była rysa to dość konkretna bo szpachla występuje na całej długości. Ale wierzymy Maćkowi że było jak mówi więc z fury nowa właścicielka powinna być zadowolona. Jak za tą cenę to fura git
Fajnie było Cię Maciek poznać,dzieki za rundkę Miniaciem Kozak egzemplarz Anonymous - Nie 17 Lip, 2011 Bemnki to dobre auta som !M - Nie 17 Lip, 2011 Gratulacje Maciusiowy - Nie 17 Lip, 2011
Rasputin napisał/a:
Jeśli była rysa to dość konkretna bo szpachla występuje na całej długości.
rysa konkret...taka z wgnieceniem - kupiliśmy go z taką
ja również dziękuję za miłe popołudnie Mam nadzieję, ze autko będzie dobrze służyć - miło było poznać, trochę sobie pogadaliśmy, bielsko się podobało - zapraszam ponownie Maciusiowy - Nie 17 Lip, 2011 poproszę o zamknięcie Rasputin - Nie 17 Lip, 2011 Zamykam