pamietam jak my tam bylismy z FKP to mielismy na 1 pasie 1/4mili, 2 próby mini kjs, obok na pasie skakali skoczkowie i startował samolot i w tym samym czasie 6 minutową próbę mieli ustawioną do testwó kuchar i sołowow swoimi s2000
naajspum - Czw 21 Lip, 2011 a ja bym chciał właśnie taką - zawsze można trochę odpuścić.arssss - Czw 21 Lip, 2011 Fajna trasa,ale zgubiłbym się tam;dStf - Czw 21 Lip, 2011 no to jest lux że bez pilota nie ma szans polecieć szybko.arssss - Czw 21 Lip, 2011 no w sumie tak. Ale ja mam opory żeby cisnąc na maksa wioząc kogoś . roj - Czw 21 Lip, 2011 tak czy tak chyba nie ma wątpliwości, że obiekt jest mistrz!
Mick, jak możesz porozmawiać z kimś od Kuchara na temat jakiś dobrych warunków zorganizowania TD tam to ciśniiiiiijEmerytRs2 - Czw 21 Lip, 2011
Mick napisał/a:
w razie czego 5 i 6 będę się widział z Kucharem wiec moge go popytać ile za dzień
serio, autentycznie?
może podrzuce ci kawałek zderzaka i bys mi wział od niego autograff , cos w stylu.
"Rajdowcowi yeabnemu z klatkom na ulice, Tomasz Kuchar mistrz Polski 2010"
Dałbyś radę oagrnąć to dla mnie?matt - Czw 21 Lip, 2011 z moich źródeł:
Cytat:
Odnośnie RL to koszt wynajmu obiektu a właściwie części płyty to koszt 3000 pln netto dzień. W tej kwocie nic nie ma zorganizowanego, samemu trzeba wszystko ustawiac i wozic na płytę główna.
Natomiast pytanie, kiedy chcecie pojexdzic, jakie to mają być auta, czy to są ogarnięci kierowcy i ilu ich będzie? W najbliższym czasie będę kilka dni w RL to mogę Wam zorganizować TD na większej powierzchni z pełną trasą i zabezpieczeniem.
roj - Czw 21 Lip, 2011 no to ten pierwszy koszt wychodzi za 20 furów ok. 185 pln brutto.
Ciekawe właśnie jakie ceny za zaorganizowany dzień z trasą albo dwoma do wyboru.matt - Czw 21 Lip, 2011
roj napisał/a:
Ciekawe właśnie jakie ceny za zaorganizowany dzień z trasą albo dwoma do wyboru.
własnie się dowiaduje co i jakAnonymous - Czw 21 Lip, 2011 kilku znajomkow regularnie tam startuje i chwalili bardzo,jesli tylko bede w PL to pisze sie na 100%Przem_106 - Czw 21 Lip, 2011 Byłem i scigałem się tam 2 razy. Wystarczy, zeby poznac cały obiekt. Jest na 100% bardziej rajdowo niz wyscigowo i trzeba o tym pamiętac. Cały weekend testow np. przed rundą RPP koszował w zeszłym roku ok 6000zł.Mick - Pią 22 Lip, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
Mick napisał/a:
w razie czego 5 i 6 będę się widział z Kucharem wiec moge go popytać ile za dzień
serio, autentycznie?
może podrzuce ci kawałek zderzaka i bys mi wział od niego autograff , cos w stylu.
"Rajdowcowi yeabnemu z klatkom na ulice, Tomasz Kuchar mistrz Polski 2010"
Dałbyś radę oagrnąć to dla mnie?
myślę, że damy radę DeeS - Sob 23 Lip, 2011 15-25 sierpnia jestem tam i sprawdze to ! Dostałem sie do finalu !KarQ - Sob 23 Lip, 2011 To piknie panie. To zasługa TDI jak nic