tzn, że rura ma większa średnice. Jak ma większa to musisz wziąć ten większy. Ale zmierz wlot do puchy, bo może się okazać, że wlot masz mniejszy niż średnica rury.
wlot do puchy ma ~65mm
więc na chooj mi ten zestaw kamil - Śro 03 Sie, 2011 No i od tego trzeba było wyjść... czyli nie ma co brać tej zajebaniutkiej rury z allegro. Trzeba szukać rury z kwasówki, albo zadzwonić do nich żeby zrobili Ci taki ale na 60 mm. Faktycznie, musi być 60 bo na wlocie Vłodi mi uszczelniał opaską.Barejka - Czw 04 Sie, 2011 PiTT, mialem ten zestaw tam jest srednica bardzo zblizona do przepustnicy, mialem takie o tylko bez filtra
http://www.v-maxzone.pl/p...s16-ud-083.html
bierz ten od 206 i nie marudzJakarti - Czw 04 Sie, 2011 kombinacje - machinacje
faldzip - Czw 04 Sie, 2011 albo simote - a napisy ch.uj Cie powinny obchodzic, bo obklej to wszystko tym potem:
http://moto.allegro.pl/ta...1750380221.htmlM - Czw 04 Sie, 2011 Jeszcze jedna strona i temat będzie groteskowy.faldzip - Czw 04 Sie, 2011 w takim razie zamkam!Bart - Czw 04 Sie, 2011
M napisał/a:
Jeszcze jedna strona i temat będzie groteskowy.
już jest saxorulez - Czw 04 Sie, 2011 Pitt potrafi sprowadzić każdy techniczny do poziomu absurdu
Przypominam sobie:
- o obniżaniu
- o doborze felg
A wystarczy kupić gotowy dolot w Belgii PiTT - Czw 04 Sie, 2011 zadałem proste pytanie i średnio wyszło z odpowiedziami
poza paroma osobami, które były pomocne
byłem przekonany że na koniec dostanę jeszcze zyebę że za bardzo wnikam faldzip - Czw 04 Sie, 2011 a no i wez jeszcze gumowke czy co tam, i wytnij dziure w pasie przednim (bo do tego odkurzacza to tam to powietrze nie ma za bardzo jak wpadac) ale wczesniej wywal zamek maski i zamontuj zapinki dziure na to zabezpieczajaca blokade maski tez warto powiekszyc PiTT - Pon 08 Sie, 2011 porządkując temat:
stożek ITG JC62/60 pasujący do puchy Racelanda
dzięki uprzejmości Sebastiana od 106 (podobno jest już na forum ) mam ogarnięte najważniejsze elementy dolotu, jeszcze raz dzięki za bezinteresowną pomoc