To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Mała moc Clio Sport Ragnotti

Marek23 - Wto 16 Sie, 2011

Już ktoś napisał o sondzie lambda, świecach,cewce.
Poza tym sprawdź wariator,no i czy rozrząd nie jest przestawiony.

cebeer - Wto 16 Sie, 2011

a teraz pokolei, Przem 106 czekam na Twój powrót,
Stf znasz hamownie która by pokazała 3 razy to samo ?
GeKo to jest Ragnotti dlatego go kupiłem (nr Vin zgadza się z hom.)
Yarko dzięki, krótko i na temat

samochód ma kłówke, zawias od Płonki i klatke RT stalową.
Jak jakieś pytania piszcie.

cebeer napisał/a:
samochód ma kłówke, zawias od Płonk

Grubo. Kiedy start?

jeszcze zbieram kase, może sie uda jechać Wisłę i Cieszynke i Zamkowy o ile pójdą,

no i jeszcze samochód ma sporo rzeczy z 106 :) płyte, system, podstopnice, nożyki, siatke na kaski, i takie pierdółki ..
106 - Wto 16 Sie, 2011

cebeer napisał/a:
znasz hamownie która by pokazała 3 razy to samo ?

http://www.termanowscy.pl/

GeKo - Wto 16 Sie, 2011

cebeer napisał/a:
GeKo to jest Ragnotti dlatego go kupiłem

wiec nie ma prawa mieć 182km tylko dokładnie 166KM i tyle mają zdrowe serie.

Jakarti - Wto 16 Sie, 2011

kurfa no nie wierze.
przeczytalem od poczatku i jak Geko ma racje a chyba wie co mowi to kupiles samochod i myslales ze ma wiecej mocy.. :(

troche to zabawne - przepraszam, ze podsmiech uj ki sobie urzadzam.
zycze wyjasnienia tajemnicy i dobrych wynikow bo to najwazniejsze.

ps
jak warsztat specjalizuje sie w TypeR to nie wstawia sie tam RS. tego nawet w aso nie ogarniaja (nie ze tacy zajeb isci tylko podstawy powinni znac.. ) a co dopiero mowic o rajdówce.

trzymaj sie i daj znac jak śledztwo odnosnie mocy.

Clio nie najgorzej ogarnia Damian Kargol, przynajmniej ja na Rzeszowskim byłem bardzo zadowolony. Ale spec od silnika to chyba tylko Raczkowski, czy jak mu tam.
GeKo - Wto 16 Sie, 2011

Jakarti, Warsztat jest dobry dobry i pod nosem :) , nie tylko type-R serwisowali w swoim życiu, po prostu Clio się będą musieli nauczyć. Oprócz wiedzy, ważne też jest jak się z kimś współpracuje.

Tak jak GeKo mówi, warsztat jest ok, współpraca z nimi też ok. Ale warto podpowiedzieć i pytać żeby nie robić wszystkiego samemu. Fakt kupiłem auto i dostałem zapewnienie od sprzedającego że ma 186 KM, nie sprawdzałem bo cena była bardzo atrakcyjna i decyzje trzeba było podjąć w miarę szybko. Liczyłem się z kosztami jakie mogą wyniknąć. Teraz tylko chodzi mi o to żeby koszty nie ładować w niepotrzebne rzeczy tylko w to co potrzebne.
Skoro skrzynia i zawias jest ok. czas się wziąść za silnik. ot poco jest mój post.

Barejka - Wto 16 Sie, 2011

cebeer, jakby Ci powiedzial ze jest bezwypadek i gabinet to tez uwierzysz? Ludzi gadaja rozne glupoty zeby sie pozbyc dziada :D
Jakarti - Wto 16 Sie, 2011

Serio, nie mysl ze chce Ci dosrac czy cos :)
Po prostu szkoda, ze nie sprawdziles. Oszczedzilbys sobie duzo stresu. 20 km w clio to dosc sporo ale wierze ze bedzie dobrze i pogonisz Marka na jakims ołesie.