Kamill - Śro 24 Sie, 2011 Jedyne piwo pasteryzowane które sie nadaje do picia to czerwona Warka, reszta to już siki.martin.h - Śro 24 Sie, 2011 Kurcze widzę, ża temat zszedł na profesjonalny tor. Aż strach się odezwać, chyba przestanę pić piwo bo gówno o nim wiem PiTT - Śro 24 Sie, 2011
martin.h napisał/a:
Kurcze widzę, ża temat zszedł na profesjonalny tor. Aż strach się odezwać, chyba przestanę pić piwo bo gówno o nim wiem
bez przesady
tak jak napisałem
każdy browar jest dobry aby tylko był zimny
ze smakiem jest jak z gustem muzycznym, wszystkim nie dogodziszBarejka - Śro 24 Sie, 2011
PiTT napisał/a:
tak jak napisałem
każdy browar jest dobry aby tylko był zimny
chyba nigdy nie piles tego
Cassis - Śro 24 Sie, 2011 Ja przerabiam teraz zgrzewkę Ożujsko które kupiła mi mama w ramach pamiątki z Chorwacji roj - Śro 24 Sie, 2011 PiTT, ten z pierwszego obrazka, który wkleiłeś to chyba EmerytRS?
włosy puścił w inny kolor ale ja go wszędzie poznam Anonymous - Śro 24 Sie, 2011
rasta napisał/a:
Właśnie wróciłem z Chorwacji, Ozujsko i Karlowacko robią robotę
PS.: co do polskich to z browaru Czarnkow sprobujcie piwa NBL - Czw 25 Sie, 2011 VOLT z biedronki RULA - pamięta kto?
A tak naprawdę to tylko i wyłącznie Desperados i Gingers bizon - Czw 25 Sie, 2011 M - Czw 25 Sie, 2011 Polecam - najlepsze piwko jakie piłem, spokojnie można je dostać w PL
(dobrze żeby było nalewane w JP)
Bart - Czw 25 Sie, 2011 JDM pełno gembo.M - Czw 25 Sie, 2011 Jest jeszcze Asahi nalewane w Czechach i Sapporo.
Ale asahi to sikacz w sumie - nie polecam.Jakarti - Czw 25 Sie, 2011 ja w domu mam zawsze Lecha.
od czsau do czasu jak uzbieram hajs to kupuje
Bart - Czw 25 Sie, 2011 Zastanawiające, że prawie nikt nie pije jakiegoś "zwyklego" piwa - albo mamy tu grupę wyjątkowych koneserów, albo.. hmm... pozerów roj - Czw 25 Sie, 2011 łałałiła, a żywiec czy perła export to niezwykłe som?