Jacek - Wto 13 Wrz, 2011 M - Wto 13 Wrz, 2011 Ja w austrii nie miałem żadnych problemów jeszcze ale ograniczenia prędkości przestrzegam bardzo dokładnie.
W sumie austria to taki byle jaki kraj.kamil - Wto 13 Wrz, 2011 Boże, ale na czym jego byle jakość polega ? Że dostępu do morza nie mają ? Że nie mają Mazur ? o co kaman ?M - Wto 13 Wrz, 2011
kamil napisał/a:
Boże, ale na czym jego byle jakość polega ? Że dostępu do morza nie mają ? Że nie mają Mazur ? o co kaman ?
Tomcat - Wto 13 Wrz, 2011
M napisał/a:
kamil napisał/a:
Boże, ale na czym jego byle jakość polega ? Że dostępu do morza nie mają ? Że nie mają Mazur ? o co kaman ?
Janusz - Wto 13 Wrz, 2011
kamil napisał/a:
maja mega zaje.biste drogi szutrowe dojazdowe do pól. EmerytRs2 - Wto 13 Wrz, 2011 dużo mostków majo Tomcat - Wto 13 Wrz, 2011 a na parkingach podziemnych pachnie paczkami z nadzieniem rozanym...no name - Wto 13 Wrz, 2011
Tomcat napisał/a:
na parkingach podziemnych pachnie paczkami
Faktycznie kurierów mają sporo Red - Śro 14 Wrz, 2011
Kamill napisał/a:
Apropo europy, byłem teraz w Oslo , Norwegia jeden z bogatszych krajów europy, ale po tej akcji ze strzelaniem coś ostatnio czarnuchom odbiło, rozpanoszyli się po całym mieście, byłem wcześniej kilka razy to tylko przy dworcu centralny siedziało (co mnie tez dziwiło) tak z 50-100 narkomanów różnej maści zrobionych już do nieprzytomności nikogo nie zaczepiali tylko trochę straszyli turystów.
Teraz postawili patrole przy centralnym i ich przeganiają, rozpełzli sie po całym mieście, głownie ciemnoskórzy drą japę na środku deptaka w biały dzień, zaczepiają przechodniów, w nocy jeden mi rękę już pakował do kieszeni, dałem mu lekko do zrozumienia ze nie jestem Norwegiem i nie przeproszę że w ogole stąpam po jego dzielnicy i pójdę dalej jak widziałem zrobiła jedna para przede mną. Maja tam z nimi niezle urwanie głowy, teraz w niektóre ulice to lepiej sie nie zapuszczać samemu, mimo ze to 3-5min spacerem od centrum miasta, czyli w zasadzie jeszcze centrum. Małpi gaj, u nas to by dostał taki w jape od co drugiego przechodnia, bo to takie leszcze się kręcą , a tam jakoś ci ludzie nie reagują. Jak policja coś z tym nie zrobi i nie zareagują ostrzej to im całkiem wejdą na głowe
I powiedz pan jak tutaj być tolerancyjnym dla kolorowych nacji ? Marek23 - Śro 14 Wrz, 2011 Eh, napisałem coś śmiesznego,ale w sumie czasy takie,że trzeba uważać na je.baną lewicę.Jaco - Śro 14 Wrz, 2011 Odnośnie przepisów i przestrzegania prędkości to chyba mistrzami są Finowie. W Finlandii z tego co zauważyłem to wszyscy jeżdżą przepisowo jest 120 to 120 jest 80 to 80, 70 to 70 itp pomimo tego że droga pusta, dwa pasy wolne i można śmiało zapierdzielać
ale to chyba kwestia mandatów i mentalności tych ludzi...iQ - Śro 14 Wrz, 2011 Niestety tutaj mandaty sa spore (w zaleznosci od zarobkow) i latwo stracic prawko nawet na kilka tygodni. Ale samochody ktore tu widuje na polskich tablicach tez jezdza przepisowo