M - Śro 14 Wrz, 2011 Z takim doświadczeniem zawodowym nie może się mylić gargamel.anjas - Śro 14 Wrz, 2011 nie chciałbym być złośliwy, ale Ty Maćku też ją zapowiadałeś . Tu chyba zgadzacie się z Panem Ministrem M - Śro 14 Wrz, 2011 Nie jesteś złośliwy. Ja mówiłem że nastąpi bardzo duży kryzys gospodarczy a posiłkowałem się m.in. Rybińskim.EmerytRs2 - Śro 14 Wrz, 2011 spoko szybko będzie można zostać oficerem
ja becelował będę nawet w Generalicję !!anjas - Śro 14 Wrz, 2011
M napisał/a:
Ja mówiłem że nastąpi bardzo duży kryzys gospodarczy a posiłkowałem się m.in. Rybińskim.
Rybiński ma ostatnio taki problem, że chce do polityki. Taki ekspert naturalnie staje się mniej wiarygodny.M - Śro 14 Wrz, 2011
anjas napisał/a:
M napisał/a:
Ja mówiłem że nastąpi bardzo duży kryzys gospodarczy a posiłkowałem się m.in. Rybińskim.
Rybiński ma ostatnio taki problem, że chce do polityki. Taki ekspert naturalnie staje się mniej wiarygodny.
To może być prawda.anjas - Śro 14 Wrz, 2011 Lubię go, ale zastanawiam się co on teraz wyrabia...M - Śro 14 Wrz, 2011 W sensie dlaczego kandyduje do senatu?anjas - Śro 14 Wrz, 2011 tak, kompletnie nie rozumiem tej decyzjiM - Śro 14 Wrz, 2011 Deklaruje chęć wpływu na Polskie sprawy.
Natomiast w wywiadzie w tokfm bardzo spuścił z tonu "korwinmikkowiskiego" i miałem wrażenie że celuje w wyborców PO.anjas - Śro 14 Wrz, 2011
M napisał/a:
Deklaruje chęć wpływu na Polskie sprawy.
Kto jak kto, ale on chyba zdaje sobie sprawę jaki wpływna Polskie sprawy miałby w Senacie
Motyw finansowy też odrzucam Bad-i - Czw 15 Wrz, 2011 M, o co sie zakładalismy M - Czw 15 Wrz, 2011 o co?EmerytRs2 - Czw 15 Wrz, 2011 o clio/civica
Bad-i - Czw 15 Wrz, 2011
M napisał/a:
o co?
tzn temat pamietam: ja powiedzialem ze wybory wygra PO ty ze PIS. Nie pamietam tylko co ja chcielem. Ty chyba skrzynke jakiegos dobrego piwa (ciezkie do kupienia)