A jak pisałem kilka razy ze tam największe kozaki w PL jeżdzą to nikt nie wierzył...
bo Ty nie wiesz co to prawdziwa jazda na ułezu !! rasta - Pią 30 Wrz, 2011 Daja chlopaki rade nie da sie tego zaprzeczyc.
Dletego koniecznie jade bo jest z kim walczyc.Stf - Pią 07 Paź, 2011 to kto w końcu leci w niedzielę hę ?rasta - Pią 07 Paź, 2011 No ja na pewno, Pum też, wpada do mnie jutro na instalkę slicka, kilka osób z JHM widziałem na liście, Miniac ponoć Matizem ale te plotki są niepotwierdzone Buni nowym Lotusem, Kent Astrom też ma się pojawić, ogólnie zapowiada się grubo, 70 aut na liście - http://abcup.chronotec.pl/
Przy takiej obsadzie to nawet na samą oglądarę warto się pojawić Kenet - Pią 07 Paź, 2011 Potwierdzam bendem w razie co to prawy mam wolny rasta - Pią 07 Paź, 2011 No to zapowiada się prawdziwa jazda - nie jakieś tam rajdy srajdy pum - Sob 08 Paź, 2011 ogólnie to mam furę pół-sprawną... na trasie będę musiał docierać hebel bo przód ledwo co hamuje (jakieś resztki spalonych klocków wrzucone bo nie miałem kiedy ogarnąć), tył w sumie też "nowy" (założony większy), zbieżność po wymianie drążka ustawiona na oko, fura znowu straciła wolne obroty (będę "stroił" ) itd.
tak czy siak będę, prawy mam wolny.Stf - Sob 08 Paź, 2011 no właśnie ja w tej sprawie. z kim mógłbym się ogarnąć na prawy? pum? kenet ? byłaby taka możliwość żeby mnie ktoś zgarnął z siekierek z mokotowa ?pum - Sob 08 Paź, 2011 500 255 649 dzwoń dziś wieczorem. gdzieś się ustawimy.Stf - Sob 08 Paź, 2011 thxBonczek - Sob 08 Paź, 2011 Kurde może też bym skoczył w takim razie, ma ktoś jeszcze jakieś miejsce wolne? no name - Sob 08 Paź, 2011 O której wyjazd i powrót przewidziany ?rasta - Sob 08 Paź, 2011 Przed 10 trzeba być na miejscu bo o 10 zaczyna się trening. Więc jakoś o 8 trzeba wyjechać spod BP. W NMnP uwinęli się z tematem do 17 więc bardzo sprawnie wszystko przebiegło.no name - Sob 08 Paź, 2011 Ktoś by mnie zabrał, w zamian oferuje foty i zapach puszkowego piwa pum - Sob 08 Paź, 2011 Na stronie pisza ze o 930 trening sie zaczyna. Wiec o 8 proponuje z bp ruszac. (czyli 7:50 na bp)