ale akurat taki styl ucieczki przed policja ma sens - nie nawalasz na oslep,zeby gonil cie kazdy policjant w miescie, tylko madrze gubisz poscig
Może jakiś temat ekspercki? PieQt - Pią 23 Wrz, 2011 nie chciałbym się dzielić na forum taką wiedzą, może kiedyś na jakimś spocieJakarti - Pią 23 Wrz, 2011 Kenet - Pią 23 Wrz, 2011 Dramat ten film, ja niestety przeczytałem jedynie opis na cinemacity, nastawiłem się na coś innego i zupełnie mi nie podszedł Nuda, pierwsze 20 minut filmu - jedzie nasz bohater, padają 3 zdania, poznaje miłość życia, potem się do siebie uśmiechają, gdzieś jadą, potem głowa wybucha lasce gangstera, typowi rozdeptują głowę w windzie, znów jadą, później trochę gadają i na koniec się sztyletują. Bach kurtyna. Jedynie muza fajna, a gra aktorska? Nie wiem, może w tych uśmiechach coś było, ale ciężko stwierdzić. Ogólnie chyba lepiej iść na Johnnego Englisha 2 Bonczek - Wto 04 Paź, 2011 Dziwne to filmidło - ale NASCAR`em sobie na luzaczku śmigał Vlodarsky - Wto 04 Paź, 2011 Mi właściwie podszedł razem z muzyką.Bonczek - Wto 04 Paź, 2011 A muzyka mi się bardzo podobała, złego słowa nie powiem Bart - Wto 04 Paź, 2011 właśnie wróciłem z kina. Mnie się film bardzo podobał Marek23 - Wto 04 Paź, 2011 Szkoda,myslalem ze ci nie podejdzie i jakos lewakom przy okazji do,j,ebieps - Nie 16 Paź, 2011 wlasnie widzialem. Tez mieszane odczucia, ale ostatecznie na tak - za klimat. W pierwszym "poscigu" mega napiecie mimo braku predkosci.
Nastrojem przypominal filmy Lyncha - troche zagubina autostrade a troche mulholland drive.Bart - Nie 16 Paź, 2011 ja nie wiem czy się drugi raz nie wybrać, dla klimatu i muzyki Anonymous - Nie 16 Paź, 2011 Obejrzałem , film bardzo mi sie spodobał , nie nudziłem się nawet przez chwilę > Marek23 - Nie 16 Paź, 2011
Cytat:
ja nie wiem czy się drugi raz nie wybrać, dla klimatu i muzyki
me toomarcinstachon - Pon 17 Paź, 2011 panowie chcecie film drogi i duzo jazdy? NIE polecam Baby sa jakies inne.... przez 1,5 h jada focusem i gadaja, to co smieszne zawarte jest juz w zwiastunie, a tak ok po godzinie ludzie zaczeli wychodzic...Maciusiowy - Pon 17 Paź, 2011
marcinstachon napisał/a:
a tak ok po godzinie ludzie zaczeli wychodzic...
specyficzna publika musze przyznać na polskich komediach romantycznych pewnie siedzą do końca