Np, koszt 1 tarczy hamulcowej przod w serwisie to 1400 zl
A zamienników brak
A u mojego mentora od BEMWU prawie 200 taniej, i tez oryginal, plus pewnie grubo taniej za robociznę będzie. A klient w BMW wymiata stara M5 na poznaniu trzepie wszystkich w jakis tam wyscigach.budzik - Pią 07 Paź, 2011
Marek23 napisał/a:
marcinstachon napisał/a:
To i tak tanio,1 tarcza ceramiczna do Panamery to coś ponad 12K zł marcinstachon - Pią 07 Paź, 2011
budzik napisał/a:
Marek23 napisał/a:
marcinstachon napisał/a:
To i tak tanio,1 tarcza ceramiczna do Panamery to coś ponad 12K zł
ksiegowa by padla
wiem ze do e46 tarcza to koszt 1001 zl:pno name - Sob 08 Paź, 2011 Jedna taka m-ka stoi w wawie u Fusa na sprzedaż,
rude takie marcinstachon - Sob 08 Paź, 2011 interesowałem sie ta sztuka. Po dłuższej rozmowie wyszło na jaw ze auto było używane do testów przez dziennikarzy na torze Poznan m.in. w Tvn Turbo testowali ja do jakiegoś programu, poza tym można ja dostać w 3 kolorach, moja jest czarna z szarymi 19-tkami.no name - Sob 08 Paź, 2011 Muszę przyznać że z przodu to straszny agresor,
reszta jakoś tak Gaydek - Sob 08 Paź, 2011
marcinstachon napisał/a:
czarna z szarymi 19-tkami.
kubas - Nie 09 Paź, 2011
Gaydek napisał/a:
marcinstachon napisał/a:
czarna z szarymi 19-tkami.
A myślałem że napiszesz że polecasz ASO Bmw
1m wymiata, dla mnie mega mistrz, miałbym dylemat 1m czy m3MoRToN - Wto 11 Paź, 2011
Mick napisał/a:
MoRToN napisał/a:
WTF ?Nie można juz zaliczać całej opłaty leasingowej (pełny VAT) przez cały okres spłaty ?
Jestem dzisiaj świeżo po rozmowie z księgowym i jest tak jak napisałem...
vat odliczasz tylko do momentu aż dojdziesz do 6 k pln... później tylko od podatku dochodowego ale za to kwotę brutto
No i moj cały misterny plan chyba poszedł w pizdu. Kórwa mać, jebany kraj.Cartoon - Wto 11 Paź, 2011 Potwierdzam, tylko 6k można odliczyć od VATu.
Podpisałem umowę leasingową w zeszłym tygodniu nox - Wto 11 Paź, 2011 czytalem tylko pierwszą strone wiec moze ktoś to juz pisał .
Koszta typu serwis opony , części itp można odliczyć od auta na firmę
koszta leasingu odliczas pelne 23% od kredytu nie
od osobowego nie odliczysz podatku od paliwa.
ot tyle chciałem napisac M - Wto 11 Paź, 2011
MoRToN napisał/a:
Mick napisał/a:
MoRToN napisał/a:
WTF ?Nie można juz zaliczać całej opłaty leasingowej (pełny VAT) przez cały okres spłaty ?
Jestem dzisiaj świeżo po rozmowie z księgowym i jest tak jak napisałem...
vat o dliczasz tylko do momentu aż dojdziesz do 6 k pln... później tylko od podatku dochodowego ale za to kwotę brutto
No i moj cały misterny plan chyba poszedł w kotka. Kórwa mać, pomylony kraj.
Podziękuj kolegom za głosowanie anjas - Wto 11 Paź, 2011 w kwestii leasingu - nie polecam zdecydowanie Pekao Leasing.Mick - Wto 11 Paź, 2011
anjas napisał/a:
w kwestii leasingu - nie polecam zdecydowanie Pekao Leasing.
chyba Getin Leasing przoduje w tych sprawachanjas - Śro 12 Paź, 2011
Mick napisał/a:
anjas napisał/a:
w kwestii leasingu - nie polecam zdecydowanie Pekao Leasing.