HydePark - GŁOSUJEMY NA HH CLIO ZEBYM MOGL Z ZIOMKAMI FILMOWCAMI WYGRAC
EmerytRs2 - Pią 07 Paź, 2011 Jest Temat na KRC, na forum ogólnym
poprosze o podklejenie,
a ziomów którzy są na KRC i tu prosze, żeby podbijali żeby był widoczny
pomogę żebyście wygrali
a wogle to samemu myśałem czy by czegoś nie skręcić.
aha napisałem że impreże/grillka stawiacie jak wygracie
to co teraz po pomuki się zgłaszam do waszych tematów Franek - Pią 07 Paź, 2011 Jaka, przed chwilą dostałem mailem od Twojego accounta Gaydek - Pią 07 Paź, 2011 +1
Klub Pumy też głosuje Jakarti - Pią 07 Paź, 2011 jest juz 1238 Rasputin - Pią 07 Paź, 2011 Jak na pół dnia to iście wyborny wynik. Oczywiście o ile te głosy są nie ściemnione Głosuje się do 13 października. Najgorszy w Top 10 ma 1,7tys głosów. Ale większośc filmików z Top 10 pochodzi z września
Jak wygramy to robimy grila w Meganie kubas - Pią 07 Paź, 2011 Ja nie ogarniam jednego dlaczego mogłem naklikać 500głosów ? A potem już nie? Coś im się tam zjebaoooooo...Jacek - Pią 07 Paź, 2011 kurde, patrzę na inne produkcje i zastanawiam się czy nie jest za profesjonalnie
może trzeba było coś jeszcze na śmiesznie dorobić..jakaś naprawa w trasie z ujeb.anymi łapami po pachy i coś na ręcznym..hmmm? Jakarti - Pią 07 Paź, 2011 wszystko wyszlo raczej przypadkowo. film krecilismy pol roku a o konkursie zgadane bylo przy okazji..Jakarti - Pią 07 Paź, 2011
Rasputin napisał/a:
Jak na pół dnia to iście wyborny wynik. Oczywiście o ile te głosy są nie ściemnione
glosuje cala branza reklamowa
a moze i swiat.
glosjcie codziennie to bedzie grill w meganie i darmowe ruchanie! no name - Pią 07 Paź, 2011
Jakarti napisał/a:
i darmowe ruchanie!
Mam nadzieje że nie myślisz o sobie Jakarti - Pią 07 Paź, 2011 ja tez porucham za darmo!! prawie no name - Pią 07 Paź, 2011 Jakarti, mnie chodziło czy będziesz ruchanym czy ruchającym Jacek - Pią 07 Paź, 2011 Bart - Pią 07 Paź, 2011
Jakarti napisał/a:
wiem Bartus ze nie lubisz ale raz na jakis czas mozna tak zrobic i poprosic ziomkow o pomoc wiec ić
luz ziom, też zagłosowałem Rasputin - Pią 07 Paź, 2011
Jacek napisał/a:
kurde, patrzę na inne produkcje i zastanawiam się czy nie jest za profesjonalnie
może trzeba było coś jeszcze na śmiesznie dorobić..jakaś naprawa w trasie z ujeb.anymi łapami po pachy i coś na ręcznym..hmmm?
Pomysł z konkursem wyszedł przypadkowo z tydzień temu. Wiem,że historyjka jest z dupy jak głos lektora. Ale po obejrzeniu parunastu historyjek żygaliśmy tymi słodkimi opowięściami jakie to Renault jest fajne, niezawodne itp. Looknijcie na inne filmy taka żenada że uj strzelił.
Co do profeski to jest bym powątpiewał z naszym filmikiem. Grunt,że wyróżnia się z tłumu.
Kuba z taką reklamą to sprzedasz Clio za więcej niż kupiłeś Ba! Pewnie samo Reno się po nie zgłosi i ustawi je w muzeum na polach elizejskich