Shymek Tyle to kosztuje niestety, ale masz ESP kiedy chcesz.Shymek - Śro 26 Paź, 2011 Wystarczy sam licznik wysłać czy całe auto? Bart - Śro 26 Paź, 2011 ponoć zdjęcie samochodu mmsem wystarczy, technika się bardzo posunęła Walle - Śro 26 Paź, 2011 nigdy w swoim własnym aucie nie miałem, więc sobie jakoś radzęGeKo - Śro 26 Paź, 2011
Bart napisał/a:
ponoć zdjęcie samochodu mmsem wystarczy, technika się bardzo posunęła
Zalecane jest jednak aby właściciel je dostarczył osobiście, w dobrym tonie jest aby pojawił się wraz z samochodem Janusz - Śro 26 Paź, 2011
GeKo napisał/a:
Zalecane jest jednak aby właściciel je dostarczył osobiście, w dobrym tonie jest aby pojawił się wraz z samochodem
spoko, jak coś to ja się mogę podjąć transportu tego samochodu michool_vt - Śro 26 Paź, 2011 chyba nigdy nie jezdzilem autem z esp, ale juz abs mnie wku.....wia, wiec dalem 'nie'
pozdrawiammi - Śro 26 Paź, 2011 ej, dobra. Jeśli ankieta ma mieć sens - proponowałbym podzielenie jej na 2 części: opinie osób jeżdżących samochodem z ESP i opinie osób, które znają ESP tylko z cudzych relacji/wyobrażeń/krótkiej znajomości.Jacek - Śro 26 Paź, 2011
GeKo napisał/a:
Bart napisał/a:
ponoć zdjęcie samochodu mmsem wystarczy, technika się bardzo posunęła
Zalecane jest jednak aby właściciel je dostarczył osobiście, w dobrym tonie jest aby pojawił się wraz z samochodem
i pieniędzmiM - Śro 26 Paź, 2011 Na wyjaśnienie tej zawiłej dyskusji polecam z barana o ścianę.Gaydek - Śro 26 Paź, 2011
zefir napisał/a:
dlatego marudnie powtorze dziekuje japończykom że tak przycisk u mnie istnieje: VSA off
W BMW też się da wyłączyć DSC Jacek - Śro 26 Paź, 2011
M napisał/a:
Na wyjaśnienie tej zawiłej dyskusji polecam z barana o ścianę.
znowu te ubeckie metody iQ - Śro 26 Paź, 2011
M napisał/a:
Na wyjaśnienie tej zawiłej dyskusji polecam z barana o ścianę.
MoRToN - Śro 26 Paź, 2011
Gaydek napisał/a:
zefir napisał/a:
dlatego marudnie powtorze dziekuje japończykom że tak przycisk u mnie istnieje: VSA off
W BMW też się da wyłączyć DSC
W BMW jest mistrz to 3 stopniowe co pozwala latać z delikatnym uślizgiem. Jak kotś sie uczy boczurów to rewelacja.Walle - Śro 26 Paź, 2011
MoRToN napisał/a:
Gaydek napisał/a:
zefir napisał/a:
W BMW też się da wyłączyć DSC
W BMW jest mistrz to 3 stopniowe co pozwala latać z delikatnym uślizgiem. Jak kotś sie uczy boczurów to rewelacja.
trza mieć chiba w miare świeże beemwu, u mnie jakoś tego nie moge znaleźć choć rozkminiłem prawie całą deskę rozdzielczą....