iQ - Pią 28 Paź, 2011 Nie znam sie na opisach wiec sie nie wypowiadam.Ryba - Pią 28 Paź, 2011 spoko noname, zaraz wejdziemy na temat że za tą kase lepsze byłoby ivo.. no name - Pią 28 Paź, 2011
Ryba napisał/a:
spoko noname,
Ja jestem spokojny, gdybym miał tylko takie problemy jak komuś
pasujący opis bądź nie to byłbym szczęśliwym człowiekiem Bonczek - Pią 28 Paź, 2011
M napisał/a:
beware!
bywaj!koma600 - Pią 28 Paź, 2011 kto ma kupić to i tak kupi ,,,,, a tak ma reklamę na forach za free Walle - Pią 28 Paź, 2011 taaaak, tutaj na tym forum zapewne sprzeda. Każdy samochód tu schodzi na pniu....
Tutaj dział "ogłoszenia" jest swoistą mutacją "humoru" pum - Pią 28 Paź, 2011 nie no Stf saxolota sprzedał... Pitt pewnie też zaraz sprzeda Kamill - Pią 28 Paź, 2011 Fajny opis mi sie podoba, ale jeszcze nie czytałem wiec sie nie wypowiadamPiTT - Pią 28 Paź, 2011 ja bym opis zostawił, jest przynajmniej barwnie
ale zmień "spoiler tylni z modelu M3" na "tylny"
zawsze mnie to w oczy kole
i jeszcze to "Przynajmniej tak mnie się wydawało" lepiej będzie wyglądało "mi" Gaydek - Sob 29 Paź, 2011 P... opis. Widziałem to auto na żywo, również wczoraj u Fusa i... Polecam .no name - Sob 29 Paź, 2011 W którym miejscu stoi ?rasta - Sob 29 Paź, 2011 Znam Auto i jego historię, powiem krótko jak ktoś szuka takiego pojazdu po oględzinach weźmie od reki.Gaydek - Sob 29 Paź, 2011
no name napisał/a:
W którym miejscu stoi ?
Mniej więcej w połowie drogi między MINI i RR a BMW, przodem do Polsatu .no name - Sob 29 Paź, 2011 Na zewnątrz stoi, o to mi chodziło ?Gaydek - Sob 29 Paź, 2011 Tak