M - Pią 04 Lis, 2011 Martin pozamiatał!Ryba - Pią 04 Lis, 2011 Kwota będzie pewnie ~80k (więc sam samochód do 70 + doprowadzenie go do stanu użytkowego ~10k).
Miniac orientujesz się jak koszta serwisowania evo vs m3 ?
Kwota będzie pewnie ~80k (więc sam samochód do 70 + doprowadzenie go do stanu użytkowego ~10k).
zależy czy mke chcesz serwisować na oryginałach czy na włoskich zamiennikach
Ale ogólnie powodzenia bo szukałem przez 3 mce ładnej mki w tym rpzedziale kasowym i niestety.. narazie odpuscilem. Za ładną trzba 100 polożyć ale jak dla mnie to za dużo kasy za 10 letni wóz.Walle - Pią 04 Lis, 2011
MoRToN napisał/a:
Ryba napisał/a:
Kwota będzie pewnie ~80k (więc sam samochód do 70 + doprowadzenie go do stanu użytkowego ~10k).
zależy czy mke chcesz serwisować na oryginałach czy na włoskich zamiennikach
Ale ogólnie powodzenia bo szukałem przez 3 mce ładnej mki w tym rpzedziale kasowym i niestety.. narazie odpuscilem. Za ładną trzba 100 polożyć ale jak dla mnie to za dużo kasy za 10 letni wóz.
+1,5Bart - Pią 04 Lis, 2011 wybieram M3, mam gruby argument - wolę europejskie samochody. Poza tym evo i impreza są jakieś takie pretensjonalne - "o, patrzcie wszyscy jaki ze mnie miszcz rajdowiec", przy M3 sprawa jest oczywista - "jestem raczej ograniczony umysłowo, ale dobrze zbudowany, no i bogaty"GeKo - Pią 04 Lis, 2011
M napisał/a:
no name napisał/a:
4 łapy w dupowozie, to faktycznie przemawia
Damn! Cóż za komfort!
W zimie jak najbardziej Franek - Pią 04 Lis, 2011 Bart, o k.u.r.w.a LOL Anonymous - Pią 04 Lis, 2011 Bart, M - Pią 04 Lis, 2011 Ale co tu śmiesznego - Bart napisał prawdę w sumie.anjas - Pią 04 Lis, 2011 zgadzam się w 100% z Bartem. Też brałbym M3.CHRZANEK - Pią 04 Lis, 2011 Głos poszedł na M3.
bo: lepiej jara laka pod OSP w Sadurkach niż jakieś czteronapedowe evo.Anonymous - Pią 04 Lis, 2011 Bart jak zwykle ma racje,przekonał mnie,oddałem na m3Cassis - Pią 04 Lis, 2011 Ja bym kupił E46 316 i nakleiłbym M... Proste