To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Peżot 106 rallye

M - Wto 08 Lis, 2011

Marek23 napisał/a:
M napisał/a:
Właśnie ostatnio jest spora frajda jak ktoś kozaczy z tyłu ... aż do zakrętu a potem już nie kozaczy :D

Ale co Ty, 911 nie da sie w nocy wyprzedzic,to jest niemozliwe...nie ma takiej mozliwosci.

Na silnego zawsze znajdzie się silniejszy, a umiejętności nikt Ci nie zabierze stąd należy wyzbyć się kompleksów i osiągnąć równowagę psychiczną :]

no name - Wto 08 Lis, 2011

hehe, ja tak żartobliwie bo z chłopakami się nie ścigam spod świateł
ale chyba coś w tym jednak jest :>

CHRZANEK - Wto 08 Lis, 2011

Rallye konkretny, nadaje się.
Barejka - Wto 08 Lis, 2011

to rally wyglada na wytyrne, deska obszyta starym dzinsem o_O , jedyne co mi sie podoba to kola, to clio co misiek wrzucil moze i ogarniete, ale festyniarsko wyglada na tych kolach i z tymi kinkietami z przodu
PiTT - Wto 08 Lis, 2011

ooo Barejka jechał za mną po Radomiu i mówił że były grane 2 koła ;D
EmerytRs2 - Wto 08 Lis, 2011

clio z tego co wiem i pamiętam mocno ok.
ja bym brał.

Bonczek - Wto 08 Lis, 2011

Mi też tam dużo obiecywał zanim kamerę włączyłem, więc nie wierz mu PiTT ;D
Barejka - Wto 08 Lis, 2011

PiTT, bylo na dwoch kolach :faja:
Marek23 - Wto 08 Lis, 2011

M napisał/a:

Na silnego zawsze znajdzie się silniejszy, a umiejętności nikt Ci nie zabierze stąd należy wyzbyć się kompleksów i osiągnąć równowagę psychiczną :]

no name napisał/a:
ehe, ja tak żartobliwie bo z chłopakami się nie ścigam spod świateł
ale chyba coś w tym jednak jest :>

Ja mam lekki problem z upalaniem. Tzn w mieście jeżdżę wolno, mam jakąś taką traumę,żeby kogoś nie przejechać,itd. Ale poza jak widze kawałek krętej drogi i nie daj boże jakiegoś królewicza w szybszym aucie, to włacza mi się tryb race w głowie i moje normalne ja się całkowicie wyłącza. W sumie po jakimś rajdzie, mam tak trochę mniej,ale to tylko w ten dzień, o ile clio się nie zepsuje...

16V Yarko!!! I dasz sie przejechać ;D

M - Wto 08 Lis, 2011

Ja mam to samo, ogolnir jezdze bardzo spokojnie ale przed zakretem wlacza mi sie warrior mode oczywiscie jak jest pusto przedemna.
no name - Wto 08 Lis, 2011

Robimy ot ale uwielbiam pierwszy zakręt
na Poniatowszczaku od strony Śródmieścia

Koto - Wto 08 Lis, 2011

Rallye tylko i wyłącznie jeśli bardzo chcesz i uparłeś się na tą wersję, inaczej tylko 16V. Nie ma całej tapicerki, nie ma żadnych udogodnień jak wspomaganie, klima, elektryczne szyby czy chocby pełna tapicerka w drzwiach. No i Rallye na pewno nie w Polsce, najwięcej ładnych jest w Holandii i Włoszech. Swoim zrobiłem jakieś 100 tys już i tylko raz stanąłem na drodze, jak sprzęgło podziękowało, na samym początku :)
Yarko - Wto 08 Lis, 2011

właśnie strasznie jaram się rallye, jest to dla mnie kultowa fura, wszystko zachowane w prostej, ascetycznej formie - to mi się podoba
Koto - Wto 08 Lis, 2011

Yarko napisał/a:
wszystko zachowane w prostej, ascetycznej formie - to mi się podoba

To mi się podoba :pom: Dawaj do Holandii na wycieczkę :)

Vlodarsky - Wto 08 Lis, 2011

Yarko, nie ma to jak krok w tył :>