no name - Wto 29 Lis, 2011 Ogólnie szkoda że farby na całego nie starczyło CHRZANEK - Wto 29 Lis, 2011 Szkoda zachodu.
Jak chcesz być "oryginalny" na OSach to poszukaj Astry OPC. Samochód podobny ale zdecydowanie lepszy do sportu.
Szumowski to ekspert od nieistniejących homologacji - więc nie traktował bym go jako autorytetu w tej kwestii Jaco - Wto 29 Lis, 2011
pumfkp napisał/a:
po tym 1... duży hebel powoduje potrzebę poszerzania nadkoli, ten ma seryjne.
Nie wiem nic o nadkolach, ale z tego co pamiętam to jest tam AP Racing czy coś w tym stylu ( może źle się wyraziłem pisząc duży hamulec bo nie chodzi mi o pływającą tarczę wielkości duże pizzy tylko inny większy zacisk )pum - Wto 29 Lis, 2011 git
Jaco -> pwKuner - Wto 29 Lis, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Szumowski to ekspert od nieistniejących homologacji - więc nie traktował bym go jako autorytetu w tej kwestii
Możesz rozwinąć?
Cytat:
Jak chcesz być "oryginalny" na OSach to poszukaj Astry OPC. Samochód podobny ale zdecydowanie lepszy do sportu.
Astry nie kupię za tylę za ilę biorę foczkę... baa GSI nie kupię za tyle.... ade - Wto 29 Lis, 2011
Jaco napisał/a:
pumfkp napisał/a:
po tym 1... duży hebel powoduje potrzebę poszerzania nadkoli, ten ma seryjne.
Nie wiem nic o nadkolach, ale z tego co pamiętam to jest tam AP Racing czy coś w tym stylu ( może źle się wyraziłem pisząc duży hamulec bo nie chodzi mi o pływającą tarczę wielkości duże pizzy tylko inny większy zacisk )
st170 ma ponad 300mm w serii wiec juz calkiem znosnie:d106 - Wto 29 Lis, 2011
Kuner napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Szumowski to ekspert od nieistniejących homologacji - więc nie traktował bym go jako autorytetu w tej kwestii :)
Możesz rozwinąć? :)
Gosc sobie sam wedle potrzeby homologowal (na xero) rozne potrzebne mu w danej chwili czesci :DBart - Wto 29 Lis, 2011 hehe, niezły ziom pum - Wto 29 Lis, 2011
ade napisał/a:
ma ponad 300mm
300, nie ponadVlodarsky - Czw 01 Gru, 2011
106 napisał/a:
Gosc sobie sam wedle potrzeby homologowal (na xero) rozne potrzebne mu w danej chwili czesci
robi to wysyłkowo ?rasta - Nie 11 Gru, 2011 Nie wiedziałem gdzie zapdoać.
Jak pisałem mój dobry ziom sprzedał RS MK1 i zakupił ST170. Fura w 100% będzie tylko do upalania i na pewno pojawi się w przyszłym sezonie na wielu upalankach, m.in na imprezach HH.org.
Na pewno wjedzie na podład krótka skrzynia ze szperą (już czeka nam montaż). gwint Tein (już jest), lekkie mody silnika, remap, pełne wybebeszenie.
Pierwszy etap zbijania wagi został zakończony
Takie taboryety pakował ford za "niewielką" dopłatą
Sprzedam ST170 na worki
Z ciekawostek, fura z 2002 roku, stan bardzo dobry, zero rdzy, buda prosta, nie stuka, nie puka, w środku był gabinet, pełen espas, świnia Recaro (grzane), fele Ronal 18", pełna elektryka, Climatronic, grzana przednia szyba, Xenoen, Parctronic, ESP, jedyny słuszny kolor, w 3 furtkach za 13 koła sprzedało się już wnętrze i kilka pierdów wiec baza wyszła już <10K.
Ciekawe co z tego wyjdzie i czy będzie w stanie rywalizować z Integrami.EmerytRs2 - Nie 11 Gru, 2011 regulowane wahacze??
ile ważą wasze fiordy max wyprute?kosmita - Nie 11 Gru, 2011
rasta napisał/a:
gwint Tein
jaki ? super street ?
rasta napisał/a:
zero rdzy
niemożliwe, podobno fordy wyjeżdżają z fabryki zardzewiałe
Trzymam kciuki i czekam na apdejty
podobaja mi się te dodatkowe zegary w ST170, pewnie gówno pokazują, ale fajnie to wyglądarasta - Nie 11 Gru, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
regulowane wahacze??
ile ważą wasze fiordy max wyprute?
Okolice tony spokojnie się robi.
kosmita napisał/a:
jaki ? super street ?
Taki:
kosmita napisał/a:
podobaja mi się te dodatkowe zegary w ST170, pewnie gówno pokazują, ale fajnie to wygląda
Zgadza się gówno pokazują, ale podświetlenie Indiglo robi robotę roj - Pon 12 Gru, 2011 kozackie fotele.
fajna cena w takiej wersji, daje radę taka fura na dupowóz?
ciekaw jestem jak będzie szedł ten projekt. silnik będzie n/a?