martin.h - Czw 17 Lis, 2011 Hotel Koronik zapraszam Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa martin.h - Pią 18 Lis, 2011 Jak ktoś chętny to zapraszam do Raszyna z nocy z 24 na 25 listopada, nie będę sam ale naj.ebac się mozna Bart - Pią 18 Lis, 2011
martin.h napisał/a:
nie będę sam
też z tatą jeżdżę w tak dalekie podróżeMaciusiowy - Pią 18 Lis, 2011
Bart napisał/a:
martin.h napisał/a:
nie będę sam
też z tatą jeżdżę w tak dalekie podróże
takie powyżej 25kmmartin.h - Śro 18 Sty, 2012 Jakby ktoś szukał noclegu blisko Wa-wy to polecam Centrum Konferencyjne Falenty -> http://falenty.com.pl/
Pokój jednoosobowy (a w praktyce dwuosobowy) ze śniadaniem to 240 zł, ale w cenie mamy basen, bilard, piłkarzyki itp. A jak się trafi szkolenie przedstawicieli (a raczej przedstawicielek) farmaceutycznych to ho ho
PS: I w barze pracuje bardzo ładna i miła rudowłosa piękność anjas - Śro 18 Sty, 2012
martin.h napisał/a:
Jakby ktoś szukał noclegu blisko Wa-wy to polecam Centrum Konferencyjne Falenty -> http://falenty.com.pl/
i całkiem niedaleko do centrum Raszyna! Bart - Śro 18 Sty, 2012
martin.h napisał/a:
I w barze pracuje bardzo ładna i miła rudowłosa piękność
pewnie wstydziłeś się do baru podejść M - Śro 18 Sty, 2012 Romantic story bro.
Falenty do ursynowa to trochę bez sensu jakby nie patrzeć.martin.h - Śro 18 Sty, 2012
Bart napisał/a:
martin.h napisał/a:
I w barze pracuje bardzo ładna i miła rudowłosa piękność
pewnie wstydziłeś się do baru podejść
Tak, wymienialismy się mailami
M napisał/a:
Falenty do ursynowa to trochę bez sensu jakby nie patrzeć.
Temat o Raszynie Jakarti - Śro 18 Sty, 2012 zdaje sie, ze za 240 zl to mozna juz duzy wybor hoteli ogarnac bezposrednio w warszawie wiec co tutaj jest dobre?
basen? bilard? czy dupy na ktore mozna popatrzec - wow
jakbys wszedl latem na nowy swiat to masz 100x tyle dup za darmo M - Śro 18 Sty, 2012 Za 120 zl mozna wziac hotel etap przy starym miescie i reszte kaski spozytkowac no name - Śro 18 Sty, 2012 Ja bym łyknął hotel w centrum i metrem na UrsynówMichał - Śro 18 Sty, 2012 a jak nie chcesz wydawać to zapraszam do mnie
laska rano, laska przed snem free
śniadanko z tego co jest w lodówce czyli też free
i jeszcze moze sie uda mi parking za free załatwićanjas - Śro 18 Sty, 2012