Radek dodać jakiś twój podpis pod tym opisem ?CHRZANEK - Wto 22 Lis, 2011 Troszeńkę poprawiłem - zapomniałem o gabinecie we wnętrzu (dzięki chłopaki że przypomnieliście)
Czesław - w tej formie myśle że jest cool.
Fura z automatu powinna się sprzedać w Purdzie, ewentualnie w Spręcewie.
Tam mieszka kilku znawców tematu i skumają że fura jest warta każdego pieniądza.Jacek - Śro 23 Lis, 2011
Michał napisał/a:
Cytat:
Jacku wjezdzaj z wielka kupa do tematu!
jestem tu
przeglądłem archiwum z kupami i chyba się powstrzymam.
powodzenia w sprzedaży..jakakolwiek by nie byłaNiemy - Śro 23 Lis, 2011 Ku.r.wa dramat Czesio dałeś popis
żartobliwie czy nie, to ogłoszenie to dno!
dobrze, że nie ma na aucie naklejki hh bo wstyd jak huiRasputin - Śro 23 Lis, 2011 Przeczytaj temat od początku do końca a poznasz autora ogłoszenia Niemy - Śro 23 Lis, 2011 szkoda czasu CHRZANEK - Śro 23 Lis, 2011 Czesiu...
ZemdlałemAnonymous - Śro 23 Lis, 2011 Anonymous - Pon 05 Gru, 2011 Zamienię na Focusa mk1 2,0 benzyna Bart - Pon 05 Gru, 2011 PiTT - Pon 05 Gru, 2011 Czesiek, olej zamiany
zrób culta, olej moce, trakcje i inne gówna
rzuć gnoja na glebę na jakimś rancie i woź się powoli po mieście
może być stal na szerokim rancie
Barejka - Wto 06 Gru, 2011 Chiński gwint jakieś bbs-y i dziwki same przez dach bedo wskakiwałyAnonymous - Wto 06 Gru, 2011
PiTT napisał/a:
Czesiek, olej zamiany
zrób culta, olej moce, trakcje i inne gówna
rzuć gnoja na glebę na jakimś rancie i woź się powoli po mieście
może być stal na szerokim rancie
raczej nie do tego wolał bym kupić jakieś e34 albo e32 a e36 wtedy widział bym z jakaś 3 litrowa benzyną z e46 Kuner - Wto 06 Gru, 2011 Dopłać 5 tysia i bierz S80