To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2012

GeKo - Pon 12 Gru, 2011

EmerytRs2 napisał/a:
w 2012 przesiadam się do WRC :rotfl:

Nie zapomnij o dobrej plaźmie ;)

rallyfilip - Pon 12 Gru, 2011

Po dłuższej przerwie spowodowanej remontem Cienkiego będe dalej klepał amatorki :)
Na 3l wciąż brak budżetu.

Bart - Śro 14 Gru, 2011

rallyfilip napisał/a:
Po dłuższej przerwie spowodowanej remontem Cienkiego będe dalej klepał amatorki :)

ja co innego klepię, ale jakąś niebrzydką amatorką też bym nie wzgardził :>

Janusz - Śro 14 Gru, 2011

Panowie kto wie na 100% na jakim zawiasie jechał Tomaszczyk Barbórke, bo mnie tu próbują wmówić ze koni ;D
106 - Śro 14 Gru, 2011

patataj patataj patataj ...
faldzip - Śro 14 Gru, 2011

marzy mi sie RD3L - Rajd Czechowicki bylby boski, do tego jakis Warminski i juz w ogole super, ale z braku hajsu bede zmuszony ponownie wygrac Puchar Toru Slomczyn w klasie 3 :P
kubas - Śro 14 Gru, 2011

Kubas idzie na bogato, cala seria startów w WTCC w klasie gruby stabilizator i ogromny negatyw ;D
Janusz - Śro 14 Gru, 2011

kubas napisał/a:
klasie gruby stabilizator i ogromny negatyw ;D
bez szpery :)
qbus - Śro 14 Gru, 2011

faldzip napisał/a:
marzy mi sie RD3L - Rajd Czechowicki

Czechowicki w 2012 ponoć w Marcu ma być.

Tak btw. konkurencja dla C2?
Cytat:
Renault TWINGO R2 w najnowszej specyfikacji 2011. Przygotowane pod opcję EVO ( 197 KM - od 03.2012). Nowe nadwozie (listopad 2011). Sekwencyjna skrzynia biegów SADEV, silnik 2Brally, elektronika Magneti Marelli, wyświetlacz Magneti Marelli, klatka CrMo, hydrauliczny hamulec ręczny, itd. Wszystkie ważne homologacje. W cenie pakiet części zamiennych, felgi SPEEDLINE 16" oraz opony. Również w cenie GRATIS SERWIS w sezonie 2012.

faldzip - Śro 14 Gru, 2011

qbus napisał/a:

No szkoda troche, bo moze do jesieni bym ogarnal na tyle by wystartowac, bo poki co to slabo :(

Mick - Śro 14 Gru, 2011

faldzip napisał/a:
qbus napisał/a:

No szkoda troche, bo moze do jesieni bym ogarnal na tyle by wystartowac, bo poki co to slabo :(

a czego Ci brakuje do ogarnięcia? Zawsze ktoś Ci może pomoc przecież z tym

faldzip - Czw 15 Gru, 2011

Mick napisał/a:
a czego Ci brakuje do ogarnięcia?

tego samego co kazdej nocy Pinky! Piniędzów! Bo auto jesli chodzi o wyposazenie wnetrza, to chyba spelnia wymogi (no poza dwoma gasnicami 2kg ale to pikus), ale trzeba ogarnac sprawnosc techniczna (aku, chlodnica, chyba cos jest z belka :/ ) - auto juz 2 miesiace stoi i przymarza do ziemi ale jest szansa, ze na swieta cos zostanie juz poczynione w kierunku odprzystankowania :) Poza tym to licencja dla mnie i brata jako pilota (tym sie slabo interesowalem na razie, wiec nawet nie wiem co i jak, poza tym ze koszt to ztcp 360pln/rok i 200pln/rok), i ciuchy/kask - ale to mozna wypozyczyc co przy 1-2 startach pewnie sie bardziej oplaci niz kupowac.
Najgorzej, ze musze pocisnac teraz z magisterka, wiec tez nie mam czasu, ale jakby ktos chcial mi w tej kwestii pomoc to zapraszam :]

qbus - Pią 23 Gru, 2011

Na pzm.pl mamy juz regulaminy na nowy rok.

Nowy podział na klasy(wg. wytycznych FIA klasa od 5 do 10 w rpp, zlikwidowanie A0 i N0 a raczej przeniesienie ich tam gdzie ich miejsce), wpisowe wyższe o 100 zł, nowy sposób wysyłania zgłoszeń (baza zawodników na stronach pzm) rajdy dluzsze bo ok 80 km, Hans potwierdzony.

GeKo - Pią 23 Gru, 2011

8.2.3. Wpisowe nie zawiera składki ubezpieczeniowej pokrywającej OC zawodnika wobec osób trzecich.

Jak było w tym roku?

Przem_106 - Pią 23 Gru, 2011

Klasa 8 = stara N3 przestaje istniec w praktyce. Bez pucharów, bez klasyfikacki,
Ogólnie sram na takie RPP.