dla małych (jak ja/mój) - piękna opcja, przynajmniej nie ma problemów z międzygazami.
sprzęgło w lewo i byłoby ok.
dobra to cc Bart - Czw 22 Gru, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
sprzęgło w lewo i byłoby ok.
po lewej jest nadkole, nie ma miejsca mi - Czw 22 Gru, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
małe, wąskie.
nyyyyy, mały samochód, siedzi się blisko lusterek, są ok!Młody Papież - Czw 22 Gru, 2011 nie wiem dlaczego zamiast nadkole i sprzęgło to zawsze wciskałem sprzęgło i hamulec Anonymous - Pią 06 Kwi, 2012 do sprzedania znowu,auto dostało nowy akumulator,i nowe amory z przoduvitesse - Wto 10 Kwi, 2012 mysle ze na zime by ktos kupil ale nie teraz qbica - Pon 16 Kwi, 2012 do kogo mam się zglaszac po info na temat tej wiśniowej torpedy? Moje dziewcze szuka auta, bo uno kończy powoli swój żywot Anonymous - Pon 16 Kwi, 2012 do mnie,dzwoń śmiało 503 171 721Bart - Pon 16 Kwi, 2012 jakby co też mam parę informacji o tym cc, jeździłem nim dłużej niż Barbarbarbarbarbar.Anonymous - Pon 16 Kwi, 2012 ja ostatnio zostałem wysiudany z CC,teraz Tereska nakuwia nim po mieścieqbica - Pon 16 Kwi, 2012 najważniejsze, rdza go biere fest? co jest w tej chwili do zrobienia przy tym cc?Bart - Pon 16 Kwi, 2012 rdza? ziom, to jest bezwypadkowe cc Anonymous - Pon 16 Kwi, 2012
qbica napisał/a:
najważniejsze, rdza go biere fest? co jest w tej chwili do zrobienia przy tym cc?
zadzwoń to wszystko opowiem,rdzy nie ma !!!!!!!!!! naprawde !!!!!!!!!!!!!qbica - Pon 16 Kwi, 2012 rabarbar, nie szwędasz sie gdzieś po europie? Jak co to zadzwonie jutro popołudniu jakoś Anonymous - Pon 16 Kwi, 2012 do piątku jestem w PL,dzwoń kiedy chcesz,choćby teraz