Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S]Saxo vts 1.6 v 2001 /2002
Bart - Nie 25 Gru, 2011 pwVlodarsky - Nie 25 Gru, 2011
Bart napisał/a:
pw
vitesse - Wto 27 Gru, 2011
Grzesiek VTS napisał/a:
koma600 napisał/a:
miał jakieś przygody?
oj oj ostatnio miał wyjazd z wloch na lawecie do PL potem u mnie stał 2 miechy a teraz zaczynam nim jezdzic wiec moze jakas przygoda bedzie jak tylko kupie opony zimowe a czy bylo cos w Itali hhhh sadze ze nie nic takiego nie znalazłem złego błotnik i zderzak do malowania, kolega RYBA widział
oj oj ostatnio miał wyjazd z wloch na lawecie do PL potem u mnie stał 2 miechy a teraz zaczynam nim jezdzic wiec moze jakas przygoda bedzie jak tylko kupie opony zimowe a czy bylo cos w Itali hhhh sadze ze nie nic takiego nie znalazłem złego błotnik i zderzak do malowania, kolega RYBA widział
Ryba widzial ale sie niezna
Wiesz co kolego zdziwił bys sie Ryba szpachle wyczuwa z 40 metrów ..Bart - Śro 28 Gru, 2011 pwMaciusiowy - Śro 28 Gru, 2011 pwRyba - Śro 28 Gru, 2011 vitesse - Śro 28 Gru, 2011
Grzesiek VTS napisał/a:
vitesse napisał/a:
Grzesiek VTS napisał/a:
koma600 napisał/a:
miał jakieś przygody?
Ryba widzial ale sie niezna
Wiesz co kolego zdziwił bys sie Ryba szpachle wyczuwa z 40 metrów ..
to akurat fakt dodam jeszcze ze czesto czuje szpachle przez sciane !!