EmerytRs2 - Pon 02 Sty, 2012 konkursy specjalne:
1.dach roku
2.rolka roku.
3.zielone roku
4.najlepiej ubrany rajdowiec wyjazdu.
5.najbardziej wylansowany rajdowiec
6.catering roku.
7.grill roku
8.drut roku (to dla janusza ); tłumaczenie http://i.obrazky.pl/zdart...-OBRAZKY.PL.jpgM - Pon 02 Sty, 2012 Jeszcze jest alternatywna nazwa "Beat the Rasta" pum - Pon 02 Sty, 2012 raczej "Beat the Kubas"Anonymous - Pon 02 Sty, 2012 Tor Rakietowa we Wrocku-średni wielkosciowo obiekt ale można poukładac fajne konfiguracj(nawet odcinek szutrowy chyba da sie zrobic ) ,nie wiem jak z terminami i cenami,jak cos moge sie dowiedziec,mozna sie podpiąc pod jakąs inna impreze
http://www.torakietowa.pl/tor.php
Od niedawna ruszyły sprinty na lotnisku w Olesnicy pod Wrockiem
Bednary koło Poznania-wielkie lotnisko,nie wiem ile za wynajem ale podobno duzo,mozna sie podpiąć pod AB Cup-gruuube impezy,słuszne prędkosci,odcinki po 8km
Superoesy na Poznaiu-fajne imprezy ale to nie jest jazda po czystej nitce toru,próby są układane po torze(przeważnie szykany),po torze kartingowym i po przyległosciach toru(jakies tam place i zasyfione drogi),gigantyczna ilosc startujących (rekord to cos koło 180) mimo to idzie sprawnie i szybkopum - Pon 02 Sty, 2012 nie chciałbym być sceptyczny, ale większość bawiących się w trackday'e jest z okolic Wawy i jak już jechać przez pół Polski to na tor Poznań, a nie na jakiś karting
Bednary patrząc po filmikach z ab-cup złe nie są.
Jeśli chcemy coś jeszcze to proponowałbym zabawę u Scyzzzoryków.Anonymous - Pon 02 Sty, 2012 zdaje sobie z tego sprawe mi tez sie nie chce 400 czy 500 km kulac na jakis Ułężpum - Pon 02 Sty, 2012
rabarbar napisał/a:
zdaje sobie z tego sprawe mi tez sie nie chce 400 czy 500 km kulac na jakis Ułęż
też by mi się nie chciało M - Pon 02 Sty, 2012 Rabar niestety tak to organizujemy zeby wiekszosc ktora juz jezdzi pojechala. Kilelce ogarnia Bonczek.Anonymous - Pon 02 Sty, 2012 Rozumiem.
Będe jechał do Miniaca na strojenie puga to moze jakims Ułężem to zsynchronizuje
A moze jakis Wyrazów??roj - Pon 02 Sty, 2012 a jakiś Radom wrzucamy? to za to kosztowo wypada całkiem fajnie, z trybun widać cały tor, ogólnie przyjemny wyjazd był w tym roku.CHRZANEK - Pon 02 Sty, 2012 Ja to widze tak:
3 rundy:
1) Nurburgring
2) Hugaroring
3) cośtamcośtamring
Cel: klepiemy GTR'a Morsem - wszyscy po koleji, a potem zbiorowe foto i pokazywanie dupy do przechodniów.Anonymous - Pon 02 Sty, 2012 Tor Poznań
Tor Kielce
"Tor Ułęż"
Tor Radom (na deser)
<tumbs up>Maciusiowy - Pon 02 Sty, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Cel: klepiemy GTR'a Morsem - wszyscy po koleji, a potem zbiorowe foto i pokazywanie dupy do przechodniów.
zapomniałeś o biciu rekordów na każdym z torów...morsem rzecz jasna...bezawaryjnie Yarko - Pon 02 Sty, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Ja to widze tak:
3 rundy:
1) Nurburgring
2) Hugaroring
3) cośtamcośtamring
Cel: klepiemy GTR'a Morsem - wszyscy po koleji, a potem zbiorowe foto i pokazywanie dupy do przechodniów.
+1
btw. ciekawe czy w tym roku wpisowe na Ułęż dobije do 3 stówek Gaydek - Pon 02 Sty, 2012
M napisał/a:
1 Eliminacje:
A. 2lub3 x ułęż
B. poznań
C. opcjonalnie kielce (Bonczek ogarnia)
+ ew. Bydgoszcz i ew. Toruń (ogarniam z Jego Wysokością kubasem)
M napisał/a:
2 Zasady:
A. Dobrze się bawimy i upalamy bez "warszawskiej napinki"
B. Pomiar robimy GPS'em
C. Wynik to średnia 3 najlepszych czasów
D Nie omijamy szykan
E. Do generalki wliczamy np. wyniki z trzech najlepszych kwalifikacji a omijamy np. jeden/dwa najgorsze wyniki (bo co, gdy ktoś pojedzie tylko Poznań i wygra?).
Taki jest pomysł na Poznań, gdyby zabrakło chętnych na tylko nasz TD. AW robi swoje trak deje, na które można pojechać ot tak a instruktorzy i obiady też są.