To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Puchar Hothatch.org 2012

EmerytRs2 - Pon 02 Sty, 2012

konkursy specjalne:
1.dach roku
2.rolka roku.
3.zielone roku
4.najlepiej ubrany rajdowiec wyjazdu.
5.najbardziej wylansowany rajdowiec
6.catering roku.
7.grill roku
8.drut roku (to dla janusza :D ); tłumaczenie http://i.obrazky.pl/zdart...-OBRAZKY.PL.jpg

M - Pon 02 Sty, 2012

Jeszcze jest alternatywna nazwa "Beat the Rasta" ;D
pum - Pon 02 Sty, 2012

raczej "Beat the Kubas"
Anonymous - Pon 02 Sty, 2012

Tor Rakietowa we Wrocku-średni wielkosciowo obiekt ale można poukładac fajne konfiguracj(nawet odcinek szutrowy chyba da sie zrobic ) ,nie wiem jak z terminami i cenami,jak cos moge sie dowiedziec,mozna sie podpiąc pod jakąs inna impreze
http://www.torakietowa.pl/tor.php
Od niedawna ruszyły sprinty na lotnisku w Olesnicy pod Wrockiem
Bednary koło Poznania-wielkie lotnisko,nie wiem ile za wynajem ale podobno duzo,mozna sie podpiąć pod AB Cup-gruuube impezy,słuszne prędkosci,odcinki po 8km
Superoesy na Poznaiu-fajne imprezy ale to nie jest jazda po czystej nitce toru,próby są układane po torze(przeważnie szykany),po torze kartingowym i po przyległosciach toru(jakies tam place i zasyfione drogi),gigantyczna ilosc startujących (rekord to cos koło 180) mimo to idzie sprawnie i szybko

pum - Pon 02 Sty, 2012

nie chciałbym być sceptyczny, ale większość bawiących się w trackday'e jest z okolic Wawy i jak już jechać przez pół Polski to na tor Poznań, a nie na jakiś karting ;)
Bednary patrząc po filmikach z ab-cup złe nie są.

Jeśli chcemy coś jeszcze to proponowałbym zabawę u Scyzzzoryków.

zdaje sobie z tego sprawe mi tez sie nie chce 400 czy 500 km kulac na jakis Ułęż
pum - Pon 02 Sty, 2012

rabarbar napisał/a:
zdaje sobie z tego sprawe mi tez sie nie chce 400 czy 500 km kulac na jakis Ułęż

też by mi się nie chciało ;)

M - Pon 02 Sty, 2012

Rabar niestety tak to organizujemy zeby wiekszosc ktora juz jezdzi pojechala. Kilelce ogarnia Bonczek.

Rozumiem.
Będe jechał do Miniaca na strojenie puga to moze jakims Ułężem to zsynchronizuje
A moze jakis Wyrazów??

roj - Pon 02 Sty, 2012

a jakiś Radom wrzucamy? to za to kosztowo wypada całkiem fajnie, z trybun widać cały tor, ogólnie przyjemny wyjazd był w tym roku.
CHRZANEK - Pon 02 Sty, 2012

Ja to widze tak:

3 rundy:

1) Nurburgring
2) Hugaroring
3) cośtamcośtamring

Cel: klepiemy GTR'a Morsem - wszyscy po koleji, a potem zbiorowe foto i pokazywanie dupy do przechodniów.

Tor Poznań
Tor Kielce
"Tor Ułęż"
Tor Radom (na deser)

<tumbs up>

Maciusiowy - Pon 02 Sty, 2012

CHRZANEK napisał/a:
Cel: klepiemy GTR'a Morsem - wszyscy po koleji, a potem zbiorowe foto i pokazywanie dupy do przechodniów.

zapomniałeś o biciu rekordów na każdym z torów...morsem rzecz jasna...bezawaryjnie :]

Yarko - Pon 02 Sty, 2012

CHRZANEK napisał/a:
Ja to widze tak:

3 rundy:

1) Nurburgring
2) Hugaroring
3) cośtamcośtamring

+1

btw. ciekawe czy w tym roku wpisowe na Ułęż dobije do 3 stówek :>

Gaydek - Pon 02 Sty, 2012

M napisał/a:
1 Eliminacje:
A. 2lub3 x ułęż
B. poznań
C. opcjonalnie kielce (Bonczek ogarnia)

+ ew. Bydgoszcz i ew. Toruń (ogarniam z Jego Wysokością kubasem)

M napisał/a:
2 Zasady:
A. Dobrze się bawimy i upalamy bez "warszawskiej napinki"
B. Pomiar robimy GPS'em
C. Wynik to średnia 3 najlepszych czasów
D Nie omijamy szykan ;D

E. Do generalki wliczamy np. wyniki z trzech najlepszych kwalifikacji a omijamy np. jeden/dwa najgorsze wyniki (bo co, gdy ktoś pojedzie tylko Poznań i wygra?).

M napisał/a:
3 Klasy
A. do 1.4
B. 1.4-1.6
C. 1.6-2.0
D. Turbo

A. do 1.4
B. 1.41-1.7
C. 1.71-2.0
D. Turbo

M napisał/a:
4. Koncepcje dodatkowe:
-jak zabraknie chetnych podepniemy eliminacje pod obcy trackday

Taki jest pomysł na Poznań, gdyby zabrakło chętnych na tylko nasz TD. AW robi swoje trak deje, na które można pojechać ot tak a instruktorzy i obiady też są.