To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Marek23 kupuje auto

GeKo - Pon 09 Sty, 2012

Niemy, Jeśli jest czym przycisnąć To Maras sobie nie odmówi :rotfl: i cała ekonomia w łeb.

P.S. Zapomniałem dodać V50 2.0D w papierach mają 136KM na hamowni plują średnio 148-152KM po wirusie okolice 170

Marek23 - Pon 09 Sty, 2012

GeKo napisał/a:
Jeśli jest czym przycisnąć To Maras sobie nie odmówi :rotfl: i cała ekonomia w łeb.
:hhe:
GeKo - Pon 09 Sty, 2012

Proste, Marek to taki człowiek że choćby jechał kosiarką a gość w furze z Zuffenhausen mu mrugnie długimi to on mu spróbuje udowodnić że jego kosiarka przejedzie szybciej najbliższy zakręt ;)
Niemy - Pon 09 Sty, 2012

Tiaaa, czyli odpowiedz to E90 z 1,9SDI- wygodne, a nie spali więcej niż 7litrów choćby nie wiadomo co mrugało :]
GeKo - Pon 09 Sty, 2012

Ciekawe kto się podejmie swapa :rotfl: może DDMotorsport.

Dobra koniec spamu ;)

EmerytRs2 - Pon 09 Sty, 2012

no słabo nie będę się chwalił...karwa mam 16 pkt. ja pie.rdo.le..... a tras nie rucha
mam 180 zmierzone na trasie z marek do legionowa. :D

ale mam też dobry odcinek :P
a jka kia.hyundai wychodzi?
tak z 2 lata imo pojeźdisz w spokoju ;)

Janusz - Pon 09 Sty, 2012

EmerytRs2 napisał/a:
no słabo nie będę się chwalił...karwa mam 16 pkt. ja pie.rdo.le..... a tras nie rucha
mam 180 zmierzone na trasie z marek do legionowa. :D

xD xD xD xD xD niech mu ktoś da bana :rotfl:

M - Pon 09 Sty, 2012

:lol2: :lol2: :lol2:
Michał - Pon 09 Sty, 2012

Cytat:
kurwa.... poślizgąłem się....
jak kupisz jakiegoś kapiszona.. to stajemy z jednej ręki..... żeby było cirkawiej z prawej....

łeb mnie napierdala. i kark mis puchł.

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Cytat:
I tlumaczylem,ze dachowanie,ze Salt Lake w 2002, ze praca,ze forum hothatch. Nic, 10 pkt dali i koniec.

MISTRZ :D :D :D

Maras, jedynie co ci pozostaje to 3.0 CRDi z mecenasa w 300C kombi. Nie ma to tamto, pakowny, wygodny i szacun na szosie :]

Gaydek - Pon 09 Sty, 2012

Marek23 napisał/a:
Na razie lideruje E90 2.0d,ale pytanie z cena aktualne

Jak oceniasz te na otomoto?

Ryba - Pon 09 Sty, 2012

Marek a tak pytanie zupełnie offtop,
czy po Twoim barwnym życiu - uczestnictwie w rajdach, szaleńczej jazdy golfem GTI etc..
Nie ciągnie Cię do jakiegoś RWD ? Może być głupie 330 zgrzebane na 250 koni, ale po prostu - jak widzisz, jak ludzie się dobrze bawią tylnonapędówkami, nie ciągnie Cię do tego ?

Bonczek - Pon 09 Sty, 2012

Co do E90 to w MBcars stoi sztuka ;)
Maciusiowy - Pon 09 Sty, 2012

Bonczek napisał/a:
Co do E90 to w MBcars stoi sztuka

zapewne gabinet :]

kubas - Pon 09 Sty, 2012

Maciusiowy napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Co do E90 to w MBcars stoi sztuka

zapewne gabinet :]

mało bita!

martin.h - Pon 09 Sty, 2012

Marek, a nie myślałeś nad SUV'em ? Mógłbym Ci polecić X-Traila 2.0 dCi po lifcie, 170 KM i dobry napęd 4x4. I miałbyś u mnie tanie przeglądy :)

Ewentualnie pójdź tropem jakim poszedł nasz jeden wspólny znajomy i kup Legacy kombi 3.0 B6 :P