HydePark - Dyskusja na temat Hołka, Małysza, wyższości nart nad deską i
pcs - Sob 14 Sty, 2012 Ja tam sie ciesze ze moge sie eksscytowac i Holowczycem i Malyszem na Dakarze, obaj maja dar przyciagania sponsorow i fajnie, ze to wykorzystuja. Moze przyciagna sponsorow dla innych zdolnych mlodych tak jak to mialo miejsce w wyscigach dzieki Kubicy.
Nie wiem Marku skad w Tobie takie jechanie po Malyszu, gosc byl zawodowym sportowcem, musial ze wzgledu na wiek zakonczyc jedna dyzscypline ale w rajdach terenowych to calkiem dobry wiek na start. Psychike i sporo aspektow ma super wycwiczone, reszte ma czas doszkolic. Przeciez sam jestes w podobnej sytuacji. Zreszta gosc pewnie w domu by sie zmarnowal, ksiazek nie bedzie czytal przeciez.CHRZANEK - Nie 15 Sty, 2012
pcs napisał/a:
Przeciez sam jestes w podobnej sytuacji.
Przem_106 - Nie 15 Sty, 2012
pcs napisał/a:
Nie wiem Marku skad w Tobie takie jechanie po Malyszu, gosc byl zawodowym sportowcem, musial ze wzgledu na wiek zakonczyc jedna dyzscypline ale w rajdach terenowych to calkiem dobry wiek na start. Psychike i sporo aspektow ma super wycwiczone, reszte ma czas doszkolic. Przeciez sam jestes w podobnej sytuacji. Zreszta gosc pewnie w domu by sie zmarnowal, ksiazek nie bedzie czytal przeciez.
+1
Poswięcając się skokom przez tyle lat newno niewiele miał czasu na codzienne jezdzenie samochodem a co dopiero sciganie. Prawda jest taka, ze wystartowało około 150 samochodow, a on będzie prawdopodobnie na mecie w okolicach 30 tego miejsca i dla mnie nie wazne ilu odpadło, a ilu biznesmenow i innych dziadkow jest przed nim.
Ode mnie wielkie graty i ogromny szacun. Gosc jest z krwi i kosci sportowcem i mimo hobbystycznego podejscia osiągnie cos znaczącego. Nie zdziwił bym się jakby był to jego pierwszy i ostatni Dakar. Wg mnie pokazał klasę.
A Szymek Ruta najszybszy będzie z buta, to by było na tyleBad-i - Nie 15 Sty, 2012 mozna Przemku sie z Toba zgodzic, ale dla mnie wynik do ktorego nie mam odniesienia nic mi nie mowi.
Taki przyklad bo sledze Twoje wyniki w biegach - jakbys pobiegl w jakims tam survilvarze w Ameryce Płd. i zajal bys 30 miejsce na 150 to gratulowal bym Ci dobrego wyniku. Z drugiej strony zastanawial bym sie kto tam biegl i czy np Vlodek ktory tez biega nie zrobil by lepszego wyniku.
Dla mnie Dakar to troche taki sport w ktorym poza pierwsza 10ka nie znamy nikogo.
1. 2001 rok Stańco/Dziurka zajegli 35 miejsce w generalce i nie slyszalem zeby to byl dobry wynik
2. 2002 rok Wojciechowska/Kazberuk zajeli 44 miejsce "ogromny sukces" natomiast nikt nie dodal ze bylo to przed ostatnie miejsce
3. 2004 rok Komornicki był 14no name - Nie 15 Sty, 2012
pcs napisał/a:
ciekawe czy jakby ktorys z Was zaczal dzis skakac na nartach to za niecaly rok by byl w 30tce na jakichs profesjonalnych zawodach
Kubas a teraz i Marek
kubas napisał/a:
Daruj sobie taie komentarze widocznie jesteś na forum od wczoraj
Nie od wczoraj i właśnie dlatego to napisałem
Marek23 napisał/a:
boli Cie cos?
Mam problemy z kręgosłupem ale to chyba nie do końca tokubas - Nie 15 Sty, 2012
no name napisał/a:
kubas napisał/a:
Daruj sobie taie komentarze widocznie jesteś na forum od wczoraj
Jeżeli to data upoważnia do takiego zachowania jak napisałem
to nie mam pytańkubas - Nie 15 Sty, 2012
no name napisał/a:
kubas napisał/a:
Ehhmkmhunemk
Jeżeli to data upoważnia do takiego zachowania jak napisałem
to nie mam pytań
Chodzi o to że niektórzy z użytkowników znają się już jakiś dłuższy czas na forum i poza nim i to co wypada im mówić do siebie nie wypada komuś takiemu jak Ty M - Nie 15 Sty, 2012 Proszę o spokój.
Gwarantuję że każdy z was w realu jest sympatycznym człowiekiem tylko na forum robią się niepotrzebne spory i kogucikowanie.Przem_106 - Nie 15 Sty, 2012
Bad-i napisał/a:
mozna Przemku sie z Toba zgodzic, ale dla mnie wynik do ktorego nie mam odniesienia nic mi nie mowi.
Taki przyklad bo sledze Twoje wyniki w biegach - jakbys pobiegl w jakims tam survilvarze w Ameryce Płd. i zajal bys 30 miejsce na 150 to gratulowal bym Ci dobrego wyniku. Z drugiej strony zastanawial bym sie kto tam biegl i czy np Vlodek ktory tez biega nie zrobil by lepszego wyniku.
Dla mnie Dakar to troche taki sport w ktorym poza pierwsza 10ka nie znamy nikogo.
1. 2001 rok Stańco/Dziurka zajegli 35 miejsce w generalce i nie slyszalem zeby to byl dobry wynik
2. 2002 rok Wojciechowska/Kazberuk zajeli 44 miejsce "ogromny sukces" natomiast nikt nie dodal ze bylo to przed ostatnie miejsce
3. 2004 rok Komornicki był 14
100% racji w kwestii Dakaru, a odnosnie biegania, to miło, ze sledzisz wyniki i rzeczywiscie przełaje i survivale to inna bajka, gdzie liczy się miejsce i bezposrednia rywalizacja, a nie czas. Natomiast 5, 10km, czy maraton po płaskim jest bardzo miarodajny jesli chodzi o czas, a nie miejsce. I na podstawie tego mozna powiedziec wszystko nt formy zawodnika.kamil - Nie 15 Sty, 2012 oboje są zieloni, więc chyba nie ma żadnego problemu żeby poddawać się krytyce ?GeKo - Nie 15 Sty, 2012 no name, Tak w skrócie, bez kogutowania. Jest tu paru użytkowników którzy lubią wdupić kij w mrowisko trochę dla beki, trochę na poważnie, jednym z nich jest Marek. Trzeba tu pobyć dłużej żeby to widzieć.M - Nie 15 Sty, 2012
kamil napisał/a:
oboje są zieloni, więc chyba nie ma żadnego problemu żeby poddawać się krytyce ?
Nie widzę związku no name - Nie 15 Sty, 2012 Chyba ciężko porównywać bieganie ze sportami gdzie nie tylko
jedna osoba jest odpowiedzialna za wynik, chyba że znowu za krótko
tu jestem i się nie znam kamil - Nie 15 Sty, 2012 a ja nie widzę w tym, że ktoś nie może skrytykować innej osoby bo poddaje się argument z dupy czyli chronologie rejestracji.
Jest taki wpis w regulaminie ?