GeKo - Czw 02 Lut, 2012 He He, chodziło mi ogólny zarys trasy Bonczek - Czw 02 Lut, 2012 Proszę: Będzin -> KIELCE (przystanek na siku i kupę) -> Warszawa GeKo - Czw 02 Lut, 2012 Ty mi lepiej odpowiedz czy jak polecę w stronę Piotrkowa to będę stał w korku, tak jak w Wakacje o 22 stałem jeszcze w korku.Bonczek - Czw 02 Lut, 2012 Pod koniec września było normalnie, ale jak jest teraz niestety nie wiem Marek23 - Czw 02 Lut, 2012
Cytat:
Ty mi lepiej odpowiedz czy jak polecę w stronę Piotrkowa to będę stał w korku, tak jak w Wakacje o 22 stałem jeszcze w korku.
Z Kato do Wawy jedź przez Łódź. Jechałem standardowo ostatnimi czasy parę razy i za każdym była masakra...martin.h - Czw 02 Lut, 2012 Ja jechałem ostatnio kilka razy do Wawy i 5 godzin na luzie starą drogą. Od Piotrkowa jest dalej wahadło, ale ujdzie.
Tylko, że ja wyjeżdżałem o 5 rano, z powrotem ok 15 GeKo - Czw 02 Lut, 2012 Jadę w niedzielę około 11-12 czyli jest szansa ze trafię na kolumnę "słoików"Maciusiowy - Czw 02 Lut, 2012
GeKo napisał/a:
Jadę w niedzielę około 11-12 czyli jest szansa ze trafię na kolumnę "słoików"
w tę niedzielę? bo ja też...Marek23 - Czw 02 Lut, 2012
martin.h napisał/a:
5 godzin na luzie starą drogą.
Czyli dramat. Dla mnie wawa-kato to 3h zanim sie zrobily remonty. W dzien oczywiscie. W nocy to mozna bylo jeszcze godzinke odjać.GeKo - Czw 02 Lut, 2012
Maciusiowy napisał/a:
GeKo napisał/a:
w tę niedzielę? bo ja też...
W tą.PieQt - Czw 02 Lut, 2012 a długo zostajecie w Wawie? Geko?Maciusiowy - Czw 02 Lut, 2012
GeKo napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
GeKo napisał/a:
w tę niedzielę? bo ja też...
W tą.
zdzwonim się jutro - weź jedź koło 14-15 - po obiadku na spokojnie GeKo - Czw 02 Lut, 2012 Ja tam jestem na chwilę miedzy 18 a 22. Muszę ciotkę na koncert odstawić.Anonymous - Czw 02 Lut, 2012
GeKo napisał/a:
Ja tam jestem na chwilę miedzy 18 a 22. Muszę ciotkę na koncert odstawić.
wpadnij na okęcie to sprawdzisz moje Clio i odbierzesz pasy no name - Czw 02 Lut, 2012 GeKo, trochę sie stoi ale nie wiem czy chciało by mi się
robić objazdówkę z tego powodu