Kamill - Wto 24 Sty, 2012 Dobrze że tu trafiłeś !
Z hothatch-y to bym ci e36 w sedanie jedynie polecał.
Powiem ci takBarejka - Wto 24 Sty, 2012 saxo/106, a jesli jestes bogatszy to clio sportWuRC - Wto 24 Sty, 2012 Nie kupuje się aut na "F" i "Ł", czyli odpadają Fiat, Ford, Łada, Łopel i Francuskie.
Zostaje tylko Yaris TS. Mimo, że na papierze nie zachwyca.Anonymous - Wto 24 Sty, 2012 wchodź w taką OPC , znajomy ma , zrobiłem mu dremelkiem głowicę , juz po tym zabiegu pokazała 172KM , wrzucił tam chip z allegro , wyskoczyło 185 !Barejka - Wto 24 Sty, 2012 ja takiego turbiłem dmucha 0.67 bara i prawie dwiesta kunia juz jeRasputin - Wto 24 Sty, 2012 Odezwali się szpece Konrad - Wto 24 Sty, 2012 Dremel&Drut Motorsport S.A. Grzesiek VTS - Wto 24 Sty, 2012 Saxo , 106, clio szport , aa i focusa to polecamy a kurw i MAZDA CHRZANEK - Śro 25 Sty, 2012
Poszukujący napisał/a:
roj napisał/a:
Różnica jak pug 206 2.0 rc do tego 2.0 s16
Co to za wielkie różnice w zawiasie OPC i Sportive? I nie każdy OPC ma te fajne Recaro, o których mówisz, niestety.
Różnice są diametralne.
Amorki
Springi
Staby
Kąty w zawiasie
Tarcze
Zaciski
Co do foteli zgoda - nie wszystkie OPC mają recaro, ale warto poszukac bo to genialne krzesła.
Myśle że to powinnno rozwiać wszelkie wątpliwości.
Jeżeli szukasz auta rodzinnego to zwykłe 2,0 będzie OK, szczegolnie w kombi.
Jak szukasz HH to bierz OPCMichał - Śro 25 Sty, 2012 odłóż dla dzieci na edukacje.no name - Śro 25 Sty, 2012
CHRZANEK napisał/a:
ale warto poszukac bo to genialne krzesła.
Dokładnie, bardzo dobry kompromis między typowym kubłem
a normalnym fotelem. Kupujesz dobre szelki i masz jedno i drugie kubas - Śro 25 Sty, 2012
Michał napisał/a:
odłóż dla dzieci na edukacje.
rasta - Śro 25 Sty, 2012
Grzesiek VTS napisał/a:
a kurcze i MAZDA
Ale tylko w kabrjo Shymek - Śro 25 Sty, 2012
CHRZANEK napisał/a:
Poszukujący napisał/a:
roj napisał/a:
Różnica jak pug 206 2.0 rc do tego 2.0 s16
Co to za wielkie różnice w zawiasie OPC i Sportive? I nie każdy OPC ma te fajne Recaro, o których mówisz, niestety.
Różnice są diametralne.
Amorki
Springi
Staby
Kąty w zawiasie
Tarcze
Zaciski
Co do foteli zgoda - nie wszystkie OPC mają recaro, ale warto poszukac bo to genialne krzesła.
Myśle że to powinnno rozwiać wszelkie wątpliwości.
Jeżeli szukasz auta rodzinnego to zwykłe 2,0 będzie OK, szczegolnie w kombi.
Jak szukasz HH to bierz OPC
Sorka ale musze wtrącić swoje 3 grosze. Nie zgadzam się z powyższym bo: były wersje wyposażenia Sportive i Sportive i sport
Sportive wychodził w budach 3drzwi, 5drzwi i kombi. Sportive miał też nawet silniki 1,6... tak więc niestety były różne wersje tak samo nazwanego wyposażenia i w zależności od pojemności/mocy silnika były mniej lub bardziej zbliżone do OPC.
U mnie w Sportivie zawias i heble były takie same jak w OPC - fakt hamowało świetnie, trzymało się drogi jako tako ale w przyspieszaniu to był muł...
Do tego fotele takie same jak w OPC (ale nie Recaro), główna różnica to silnik i może kąty o których piszesz ale tego nei sprawdzałem.was79 - Śro 25 Sty, 2012 dobrą cene wystawiłeś http://trojmiasto.gumtree...QAdIdZ321451967