michool_vt - Wto 14 Lut, 2012
cudna historia martin.h - Wto 14 Lut, 2012 Widzę, że Dżon zrobił się bardzo aktywny. Urzekła mnie Twoja historia Stacho - Wto 14 Lut, 2012 do Place można pójść ale się polansować Młody Papież - Wto 14 Lut, 2012 polansować?
nie kojarze
nie znam...
jak pisałem... średnia wieku 21, po 23 nikogo nie spotkasz... w tym jakieś 40% młodych hindusów, turków...yyy azjatów afroamer
reszte lokali zwiedze w marcu, obiecuje
pozdrawiamBart - Wto 14 Lut, 2012 to jest prawdziwa miłość, gdzie Dżon tam i jego wybranka!Jakarti - Wto 14 Lut, 2012 Ja bym sie z Dzonem chetnie polansowal... Tylko, ze ciut wyzej niz kolezanka Bart - Wto 14 Lut, 2012
Było jescz ejakieś MC i komitet ale to zlot baranów.
beheh, peace !
Lublę fajne miasto, naprawde dobrze wspominam po kazdym wypadzie.
I knjapa "wiezienie" hehe. Nie wspominając o Bidzie na trasie Bonczek - Czw 16 Lut, 2012 Proszę Mortą nie mów, że Ci smakuje to co obecnie podają w Bidzie? MoRToN - Pią 17 Lut, 2012 hmm z 4 miechy nie byłem ale jakiejś różnicy nie zauważyłem.Bonczek - Pią 17 Lut, 2012 Myśmy jedli z 2 tygodnie i temu i było słabo - poszli w ilośc. Obsługa jakaś niedojebana, taki stylizowany staropolsko McDonalds sie troche zrobił
EDIT:
Ale lecac w kierunku wwy masz po niecałym kilometrze po prawej stronie taka knajpke z hotelem - mega żarcie, niewiele drożej a rzeklbym porównywalne.
Podobno jest jeszcze po drodze dobra miejscowa z szaszlykami Kamill - Pią 17 Lut, 2012 Polecam wam placek po węgiersku 24zł w "zajazd nad wieprzem" 10km za Rykami w stronę Lublina, knajpa bardziej restauracyjna niż barowa i sposób przyrządzenia posiłków także, znam kierownika sali i wiem ze obsługa też jest na wysokim poziomie.M - Pią 17 Lut, 2012
Kamill napisał/a:
Polecam wam placek po węgiersku 24zł w "zajazd nad wieprzem" 10km za Rykami w stronę Lublina, knajpa bardziej restauracyjna niż barowa i sposób przyrządzenia posiłków także, znam kierownika sali i wiem ze obsługa też jest na wysokim poziomie.