martin.h - Śro 22 Lut, 2012 Takie rzeczy tylko w ASO Mitsubishi Janusz - Śro 22 Lut, 2012 jacy eksperci, takie evo no name - Śro 29 Lut, 2012 Szybko, sprawnie, miły kontakt telefoniczny, towar zgodny z opisem,
oczywiście 100% POZYTYW
Polecam tego sprzedawcę
Janusz - Śro 29 Lut, 2012
Cytat:
Szybko, sprawnie, miły kontakt telefoniczny, towar zgodny z opisem,
oczywiście 100% POZYTYW
ogolnei najwyzsza jakoś i pełna satysfakcja
ps, Geko przy jakiejś okazji weź wlepy dla mnie bo niestety tamte gdzieś podmokły i się rozpuściły za nim je nakleiłem was79 - Śro 29 Lut, 2012 masz wlepy? to zabierz na spocisza dla mnie, gdzieś na żółtka wrzucęAnonymous - Śro 29 Lut, 2012 czy jest przewidziane wykonanie boczków drzwi przednich do BMW E36 Coupe ?Vlodarsky - Śro 29 Lut, 2012 Do mnie też przyszły kuwety od Grześka - wykonanie jest za.j.e.b.i.st.e !!M - Śro 29 Lut, 2012
Vlodarsky napisał/a:
Do mnie też przyszły kuwety od Grześka - wykonanie jest za.j.e.b.i.st.e !!
Ja nie widziałem ale słyszałem że sa mega lekkie B-Rey - Śro 29 Lut, 2012 GeKo, przewidujesz jakieś indywidualnie zamówienia specjalne?GeKo - Śro 29 Lut, 2012 Marcel, B-Rey,
W tej chwili głównie buduje formy pod popularne rzeczy, lub takie które uważam że będą chodliwe.
W przypadku konkretów jak E36, zależy ilu by było chętnych, bo form na to nie mam.
Indywidualne jednostkowe zamówienia również możliwe, ale wtedy do ceny produktu dochodzi koszt modelowania oraz formy.qbica - Czw 01 Mar, 2012 GeKo, a takie pierdoły jak podkładki pod zapinki masz? Janek czasem nie brał takich? GeKo - Czw 01 Mar, 2012
qbica napisał/a:
GeKo, a takie pierdoły jak podkładki pod zapinki masz? Janek czasem nie brał takich?
Brał, mam Bad-i - Pią 02 Mar, 2012 a czemu ja w tej cenie nie otrzymalem boczkow na tyl?? chce miec noweGeKo - Pią 02 Mar, 2012 Ziom, a czy ty pamiętasz ile płaciłeś za boczki bo na pewno nie tyle. Pytałem się wtedy ileś razy czy chcesz. I za każdym razem mówiłeś że nie Bo Ci nie potrzebne.qbica - Sob 03 Mar, 2012
GeKo napisał/a:
qbica napisał/a:
GeKo, a takie pierdoły jak podkładki pod zapinki masz? Janek czasem nie brał takich?