Bonczek - Pon 05 Mar, 2012 Raz putin.Rasputin - Pon 05 Mar, 2012 Czuje się wywołany do tablicy
Proszę mnie umieścić na liście Bonczek - Pon 05 Mar, 2012 1.Januszek
2.M
3.Zefir (czekam na termin urlopu od firmy ale to sie wyklaruje w ciagu max 2tyg)
4.Was (chyba, że żona wymyśli wyjazd w tym terminie, ale już zgłaszałem niedopartą chec pojeżdżenia )
5. Siema
6. Gaydek (nie mam planów na sierpień, ale do Kielc ma w huk daleko, może połączę to z wypadem w Bieszczady?, potwierdzę jeszcze, ale chcę jechać)
7. Kenet ( czemu tylko jeden termin, Kielce są mega! A właśnie karwa, ja chce ten leśny odcinek pojechać )
8. qbica (ale zależy jeszcze czy dam radę ogarnąć urlop na ten termin)
Może:
9. Marcel
10. Kamil
11. Jacek
12. Rasputę
Dobra bo już powoli planuję wypad do Kielc, żeby to podpisać roj - Pon 05 Mar, 2012 ja może też, jeśli można to się określę po wypadzie na Poznań, zobaczymy co zostanie z clio Rasputin - Pon 05 Mar, 2012 Niech M napisze że jest to eliminacja pucharu hh.org to zaraz dobijemy do tych 15
A tak btw to czemu ciebie Bonku nie ma na liście?!Bonczek - Pon 05 Mar, 2012 No i tu jest niezły temat
Końcem, końców nie miałem możliwości wyboru terminu i tego dnia mam ślub i wesela mojego bardzo dobrego zioma, który tylko na parę dni przylatuje z Australii do Polszy, więc zakładam, że nie będę mógł jeździć autem i będę z Wami na torze maksymalnie do 13-13:30 wasq - Pon 05 Mar, 2012 wtrace swoje 3 grosze jak ma byc mega frajda to nie robcie szykan (oczywiscie pomijam las gdzie moze to byc wymog aby was tam wpuscili)
ps. las bez szykan to jest super sprawa 160-170 na zegarach widac jeszcze jak sie pusci 2 auta jedno za drugim taka "pogon" to juz wogole klimat max
ps2. tylko do lasu bez szykan potrzebna juz osoba na pilota ktora zna ten odcinek i powie gdzie mozna cisnac gdzie schamowac itd..Bonczek - Pon 05 Mar, 2012
wasq napisał/a:
jak ma byc mega frajda to nie robcie szykan :
Zgadza się Konrad - Pon 05 Mar, 2012 1.Januszek
2.M
3.Zefir (czekam na termin urlopu od firmy ale to sie wyklaruje w ciagu max 2tyg)
4.Was (chyba, że żona wymyśli wyjazd w tym terminie, ale już zgłaszałem niedopartą chec pojeżdżenia )
5. Siema
6. Gaydek (nie mam planów na sierpień, ale do Kielc ma w huk daleko, może połączę to z wypadem w Bieszczady?, potwierdzę jeszcze, ale chcę jechać)
7. Kenet ( czemu tylko jeden termin, Kielce są mega! A właśnie karwa, ja chce ten leśny odcinek pojechać )
8. qbica (ale zależy jeszcze czy dam radę ogarnąć urlop na ten termin)
Może:
9. Marcel
10. Kamil
11. Jacek
12. Rasputę
13. Konrad (bez slików i na seryjnej gumie da radę jak na 1 raz na torze? )Bonczek - Pon 05 Mar, 2012 Szczerze mówiąc dopóki nie pojechałem na TD z warszawiakami to nie wiedziałem, że się specjalne opony na tor kupuje Janusz - Wto 06 Mar, 2012
Bonczek napisał/a:
Szczerze mówiąc dopóki nie pojechałem na TD z warszawiakami to nie wiedziałem, że się specjalne opony na tor kupuje
+1 zefir - Wto 06 Mar, 2012 +1Młody Papież - Wto 06 Mar, 2012 w takim razie proszę dopisać mnie do listy płaczących!no name - Wto 06 Mar, 2012 Kuszą mnie te Kielce
Tylko jak pojadę cienkim to się będę lusterkami podpierał
na zakrętach Trzeba by astrę ogarnąć do tego czasu.ade - Wto 06 Mar, 2012 dopisać mnie do listy..
mam nadzieję, ze golfem.. ale jak coś to lagune pomęcze:D