To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Kielce 2012

Bonczek - Pon 05 Mar, 2012

Raz putin.
Rasputin - Pon 05 Mar, 2012

Czuje się wywołany do tablicy :]
Proszę mnie umieścić na liście :faja:

1.Januszek
2.M
3.Zefir (czekam na termin urlopu od firmy ale to sie wyklaruje w ciagu max 2tyg)
4.Was (chyba, że żona wymyśli wyjazd w tym terminie, ale już zgłaszałem niedopartą chec pojeżdżenia )
5. Siema
6. Gaydek (nie mam planów na sierpień, ale do Kielc ma w huk daleko, może połączę to z wypadem w Bieszczady?, potwierdzę jeszcze, ale chcę jechać)
7. Kenet ( czemu tylko jeden termin, Kielce są mega! A właśnie karwa, ja chce ten leśny odcinek pojechać )
8. qbica (ale zależy jeszcze czy dam radę ogarnąć urlop na ten termin)

Może:
9. Marcel
10. Kamil
11. Jacek
12. Rasputę

Dobra bo już powoli planuję wypad do Kielc, żeby to podpisać :faja:

roj - Pon 05 Mar, 2012

ja może też, jeśli można to się określę po wypadzie na Poznań, zobaczymy co zostanie z clio :faja:
Rasputin - Pon 05 Mar, 2012

Niech M napisze że jest to eliminacja pucharu hh.org to zaraz dobijemy do tych 15 :>
A tak btw to czemu ciebie Bonku nie ma na liście?!

No i tu jest niezły temat :]

Końcem, końców nie miałem możliwości wyboru terminu i tego dnia mam ślub i wesela mojego bardzo dobrego zioma, który tylko na parę dni przylatuje z Australii do Polszy, więc zakładam, że nie będę mógł jeździć autem i będę z Wami na torze maksymalnie do 13-13:30 :/

wasq - Pon 05 Mar, 2012

wtrace swoje 3 grosze :) jak ma byc mega frajda to nie robcie szykan :) (oczywiscie pomijam las gdzie moze to byc wymog aby was tam wpuscili)

ps. las bez szykan to jest super sprawa :) 160-170 na zegarach widac ;) jeszcze jak sie pusci 2 auta jedno za drugim taka "pogon" to juz wogole klimat max :)

ps2. tylko do lasu bez szykan potrzebna juz osoba na pilota ktora zna ten odcinek i powie gdzie mozna cisnac gdzie schamowac itd..

wasq napisał/a:
jak ma byc mega frajda to nie robcie szykan :

Zgadza się :faja:

Konrad - Pon 05 Mar, 2012

1.Januszek
2.M
3.Zefir (czekam na termin urlopu od firmy ale to sie wyklaruje w ciagu max 2tyg)
4.Was (chyba, że żona wymyśli wyjazd w tym terminie, ale już zgłaszałem niedopartą chec pojeżdżenia )
5. Siema
6. Gaydek (nie mam planów na sierpień, ale do Kielc ma w huk daleko, może połączę to z wypadem w Bieszczady?, potwierdzę jeszcze, ale chcę jechać)
7. Kenet ( czemu tylko jeden termin, Kielce są mega! A właśnie karwa, ja chce ten leśny odcinek pojechać )
8. qbica (ale zależy jeszcze czy dam radę ogarnąć urlop na ten termin)

Może:
9. Marcel
10. Kamil
11. Jacek
12. Rasputę
13. Konrad (bez slików i na seryjnej gumie da radę jak na 1 raz na torze? :rotfl: )

Szczerze mówiąc dopóki nie pojechałem na TD z warszawiakami to nie wiedziałem, że się specjalne opony na tor kupuje :rotfl:
Janusz - Wto 06 Mar, 2012

Bonczek napisał/a:
Szczerze mówiąc dopóki nie pojechałem na TD z warszawiakami to nie wiedziałem, że się specjalne opony na tor kupuje :rotfl:

+1 ;D ;D

zefir - Wto 06 Mar, 2012

+1
Młody Papież - Wto 06 Mar, 2012

w takim razie proszę dopisać mnie do listy płaczących!
no name - Wto 06 Mar, 2012

Kuszą mnie te Kielce :>
Tylko jak pojadę cienkim to się będę lusterkami podpierał
na zakrętach :lol2: Trzeba by astrę ogarnąć do tego czasu.

ade - Wto 06 Mar, 2012

dopisać mnie do listy..

mam nadzieję, ze golfem.. ale jak coś to lagune pomęcze:D