M - Pią 16 Mar, 2012 Super. Nie zrażaj się tym że my się tu śmiejemy z 1/4 mili, po prostu nikt z nas się już dawno w to nie bawi oprócz tych co po cichu jeżdzą na car.go Toldi - Pią 16 Mar, 2012 Nie zrażam sie, JAkarti ostrzegał mnie przed Wami poza tym wiem ze wiekszosc z was jezdzi na tory a nie na ćwiartkęJakarti - Pią 16 Mar, 2012 rasta - Pią 16 Mar, 2012 Ja bym tam się panowie na zręcznościówkę nie nastawiał, kiedyś byłem na imprezie Seat Racing i zręcznościówka to była jazda pomiędzy pachołkami na placyku o wielkości boiska do siatkówki. Z całym szacunkiem dla posiadaczy Seata ale oni tylko widzą proste kreski na Cargo.michool_vt - Pią 16 Mar, 2012
Toldi napisał/a:
poza tym wiem ze wiekszosc z was jezdzi na tory a nie na ćwiartkę
raczej koniujemy sie nad wypadami kolegow na "tory", a nie jezdzimy, o pum - Pią 16 Mar, 2012
Toldi napisał/a:
na tory
na lotniska bo znowu się zacznie... Toldi - Pią 16 Mar, 2012
rasta napisał/a:
Z całym szacunkiem dla posiadaczy Seata ale oni tylko widzą proste kreski na Cargo.
każdy ma tam jakies swoje pasje, jedni ćwiartkę inni zakręty....
Na Cargo praktycznie wogóle nie jezdzimy, mamy inne ciekawsze i bezpieczniejsze miejsca.kosmita - Pią 16 Mar, 2012 widzę, że temat zmierza w dobrą (ekspercką) stronę antoś - Pią 16 Mar, 2012 Ja tam mojego Leona trochę męczyłem na zakrętach ale on naprawdę bardzo nie chciał się ze mną w to bawić.
Ale nie generalizowałbym tak jak rasta, bo to trochę bez sensu. Jest na forum jeden Seat co ładnie sobie lata nie tylko na prostych. Tak jak Ty pewnie jesteś nielicznym z grona Focusów, które w ogóle jeżdżą szybciej niż ograniczenia w mieście.
To jest po prostu impreza na ćwiarę, jak ktoś chce polatać po zakrętach to musi jechać gdzie indziej.no name - Pią 16 Mar, 2012 Tak jak Rasta pisał, 1/4 to zło
Ps.
Greg to był mój nick na fkp pum - Pią 16 Mar, 2012 a samochód ma "coś" wspólnego z moim focusem no name - Pią 16 Mar, 2012
pumfkp napisał/a:
samochód ma "coś" wspólnego z moim focusem
Coś tam jeszcze ma ale sporo go doinwestowałeś
Wracając do tematu to już nie bluzgajmy na 1/4 bo co jakiś czas fajnie jest
porównać osiągi samochodu na prostej, wiadomo że umiejętności kierowcy
skoryguje pierwszy zakrętKenet - Pią 16 Mar, 2012 albo misshift
Passenger - Pią 16 Mar, 2012
rasta napisał/a:
Z całym szacunkiem dla posiadaczy Seata ale oni tylko widzą proste kreski na Cargo
W życiu nie byłem... Co to ? rasta - Sob 17 Mar, 2012 no name, kiedy to było łomatko
Toldi napisał/a:
Na Cargo praktycznie wogóle nie jezdzimy, mamy inne ciekawsze i bezpieczniejsze miejsca.