Niemy - Śro 16 Sie, 2006 ja sadze ze klima sie przydaje i tez nie kupilbym auta bez klimy, ale to nie jest powod zeby nie kupowac tego auta! a klime mozna spokojnie samontowac i napewno nie wyjdzie to drogo, swego cczasu nawet byla kompletna do sprzedania na allegro z samochodu robionego a rajdowke ale ceny juz nie pamietam
a wiec lykaj to autko a klime sobie domontujeszAnonymous - Śro 16 Sie, 2006 ja tym saxo jeździłem jako pasażer i nawet klima nie ostudzi emocji jakie panują w saxo o mocy 140 km. :570:Grzesiek VTS - Śro 16 Sie, 2006 KUPOWAC dopóki Saxorulez sie nie rozmyślił !!!!!!
Potem 140 km VTS nie kupisz nigdzie Anonymous - Śro 16 Sie, 2006 Z tego co wiem zowa bedzie sie za niedługo pozbywał klimy... może się jakoś dogadacie i zrobicie transakcje wiązaną. saxo z klima bez wałków a zowa łyknie wałki i wszystkie strony beda zadowolone. Niemy - Czw 17 Sie, 2006
warwi napisał/a:
Z tego co wiem zowa bedzie sie za niedługo pozbywał klimy... może się jakoś dogadacie i zrobicie transakcje wiązaną. saxo z klima bez wałków a zowa łyknie wałki i wszystkie strony beda zadowolone.
idealnie :564:michool_vt - Pią 25 Sie, 2006 ehh szkoda ze poki co mnie nie stac k-mart - Sob 26 Sie, 2006 czas zmienic "nick'a" Lukasz!! Loko - Sob 26 Sie, 2006 Hmm czyżby saxo już sprzedane ?Michał - Sob 26 Sie, 2006 nie, saxo jedzi i ma sie dobrze. Oczywiscie Łukasz nim smiga !!
Ja rozumiem łukasza, poprstu miał zły dzien i dlatego tak wstawił ale po meskiej rozmowie saxiak zostaje u swojego pana !!
tak trzymaj ukaszLoko - Sob 26 Sie, 2006 o to dobrze, ale takie diametralne zmiany zachodzą a tutaj cisza na forum!?!? Jak to tak saxorulez - Sob 26 Sie, 2006 narazie ludzie z niemimec dzwonią hehe..
czyżby czasy się odwróciły i im samochodów zabrakłoMichał - Sob 26 Sie, 2006 hehehehhe
dobre dobre !! Grzesiek VTS - Sob 26 Sie, 2006 Wiec saxo zostaje u właściciela :564:
Nie brakło im furaków, tylko nie wiedza jak zrobic 160 konne SAXO Vlodarsky - Nie 27 Sie, 2006 Łukasz im sprzeda a oni rozbiorą i zrobią ekspertyzy różne dzik - Nie 27 Sie, 2006
Vlodarsky napisał/a:
Łukasz im sprzeda a oni rozbiorą i zrobią ekspertyzy różne
I bedzie jak z ruskim radiem, nie wiadomo na jakies zasadzie i dlaczego dziala