Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Land Rover Discovery II 2.5 TD5 2003
Walle - Pon 20 Sie, 2012
nox napisał/a:
Kolejna obniżka za 25 000 do zabrania . Jak macie kogoś kto szuka tego typu aut , śmiało można polecic cena jest już mega promo , aktualnie z zbliżających się wydatków jedynie olej silnikowy będzie do wymiany .
Zrób nowe, zupełnie inne foty, przekonstruuj ogłoszenie....anjas - Pon 20 Sie, 2012
Walle napisał/a:
a fora 4x4 obskoczyłeś już?
Zrób nowe, zupełnie inne foty, przekonstruuj ogłoszenie....
Walle, trochę nie w temacie - ale accorda kombi sprzedałeś?
(sorki za złośliwość... dobre rady zawsze w cenie, tyle, że nie zawsze działają. Samochody się teraz słabo sprzedaje - szczególnie tak specjalne jak Landek. Tak mi sie wydaje)Bart - Pon 20 Sie, 2012 Na forach 4x4 pewnie tacy sami specjaliści jak tutaj - uuu, panie do dupy ten discovery bo już od pół roku wisi na allegro, coś musi być nie tak Maciusiowy - Pon 20 Sie, 2012
Walle napisał/a:
przekonstruuj ogłoszenie....
co miałeś na myśli? - serio pytamPiTT - Pon 20 Sie, 2012 gówno prawda, trzeba poczekać na klienta i tyle
ja po 5 m-cach sprzedawania mazdy też już zaczynałem wątpić czy ktoś ją kupi
znalazł się klient i problem rozwiązany
oczywiście cena też odgrywa dużą rolę
taką furę najlepiej sprzedawać jak spadnie pierwszy śnieg Walle - Pon 20 Sie, 2012
anjas napisał/a:
Walle napisał/a:
a fora 4x4 obskoczyłeś już?
Zrób nowe, zupełnie inne foty, przekonstruuj ogłoszenie....
Walle, trochę nie w temacie - ale accorda kombi sprzedałeś?
(sorki za złośliwość... dobre rady zawsze w cenie, tyle, że nie zawsze działają. Samochody się teraz słabo sprzedaje - szczególnie tak specjalne jak Landek. Tak mi sie wydaje)
Przestałem go chwilowo sprzedawać - ponieważ niezbyt to łakomy kąsek dla żądnego okazji Polaczka - jest stosunkowo drogi (nie jest to okazja, której każdy szuka), bo o niego dbam, nie jestem handlarzem i za grosze nie oddam, jest w automacie, więc Polaczek się boi, bo mu sąsiad mówił, że te automaty to się psują, a jak sie zepsują, to trzeba dom zastawić, żeby naprawić.
P.S Ale to serio była złośliwość????? Walle - Pon 20 Sie, 2012
Maciusiowy napisał/a:
Walle napisał/a:
przekonstruuj ogłoszenie....
co miałeś na myśli? - serio pytam
Miałem na myśli - skrócenie, napisanie innymi słowemi, cokolwiek, aby nie było tak jak dotychczas....anjas - Pon 20 Sie, 2012
Walle napisał/a:
P.S Ale to serio była złośliwość?????
nie do końca złośliwość, napisałem to w kontekście "przekonstruowania ogłoszenia", bo w Twoim przypadku chyba nie pomogło? (jeśli stosowałeś tą taktykę)M - Pon 20 Sie, 2012 Musi się trafić klient co wie co chce kupić i tyle.
Sprzedawałem ostatnio zawias i musiałem korespondować z "głupim gówniarstwem" ale trafił się jeden poważny klient i chciał się jeszcze targować ale jak otrzymał paczkę to dzwonił i dziękował bo wszystko w super stanie i warte swoich pieniędzy.PiTT - Pon 20 Sie, 2012
M napisał/a:
Musi się trafić klient co wie co chce kupić i tyle.
Sprzedawałem ostatnio zawias i musiałem korespondować z "głupim gówniarstwem" ale trafił się jeden poważny klient i chciał się jeszcze targować ale jak otrzymał paczkę to dzwonił i dziękował bo wszystko w super stanie i warte swoich pieniędzy.
no tak, ale na kasę czekałeś z 10 dni... Walle - Pon 20 Sie, 2012
anjas napisał/a:
Walle napisał/a:
P.S Ale to serio była złośliwość?????
nie do końca złośliwość, napisałem to w kontekście "przekonstruowania ogłoszenia", bo w Twoim przypadku chyba nie pomogło? (jeśli stosowałeś tą taktykę)
Tak - raz przekonstruowałem, zrobiłem inne foty. Odezwało się kilka osób więcej, ale nadal byli to łowcy okazji - szukający kilkutysięcznego rabatu. Stąd też chwilowe wstrzymanie akcji.Anonymous - Pon 20 Sie, 2012 dodaj coś o zamianie , to działa !Bart - Pon 20 Sie, 2012 M - Pon 20 Sie, 2012
PiTT napisał/a:
M napisał/a:
Musi się trafić klient co wie co chce kupić i tyle.
Sprzedawałem ostatnio zawias i musiałem korespondować z "głupim gówniarstwem" ale trafił się jeden poważny klient i chciał się jeszcze targować ale jak otrzymał paczkę to dzwonił i dziękował bo wszystko w super stanie i warte swoich pieniędzy.
no tak, ale na kasę czekałeś z 10 dni...
Jeszcze czekam, ale to zupełnie inna kwestia jest że pełno oszustów, ludzie sobie nie ufają i chcą za pobraniem.