To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Peugeot 206 1.1 -rozbity

Anonymous - Nie 15 Kwi, 2012

Bart napisał/a:
1000 do kiedy obowiązuje?

Cytat:
do kiedy Pani zje loda

roj - Nie 15 Kwi, 2012

Czesio napisał/a:
Kupił bym go ale strasznie frajerska akcja poza tym Bart wygrał

+1
Bart napisał/a:
trochę żenadą zawiało...

+2
rabarbar napisał/a:
zaciekawił mnie ten temat bo jak mawiał mój śp.Dziadek "słowo droższe od pieniędzy"

+3
ja jak będę dziadkiem to będę mówił wnuczkowi żeby sobie z mordy cholewy nie robić :]

aaaaj, miałem nie pisać nic, Maćkowi obiecałem.. to znikam stąd już :faja:

no name - Pon 16 Kwi, 2012

Bart napisał/a:
1000 do kiedy obowiązuje?

106 napisał/a:
do jutra

3 dni później ............

:]

Franek - Pon 16 Kwi, 2012

rabarbar napisał/a:
zaciekawił mnie ten temat bo jak mawiał mój śp.Dziadek "słowo droższe od pieniędzy",jak widać prawników to nie dotyczy co jest troche dziwne

+1000

Za takie akcje powinien być degradowany z koloru.

Mick - Pon 16 Kwi, 2012

Franek napisał/a:
rabarbar napisał/a:
zaciekawił mnie ten temat bo jak mawiał mój śp.Dziadek "słowo droższe od pieniędzy",jak widać prawników to nie dotyczy co jest troche dziwne

+1000

Za takie akcje powinien być degradowany z koloru.

mam nadzieje, że sobie jaja robicie...

bo jak nie to nieźle macie nasrane w głowach...

Franek - Pon 16 Kwi, 2012

Ja mam nasrane w głowie do jutra :]
GeKo - Pon 16 Kwi, 2012

w skrócie to Adam dał dupy na całej linii..., powinien wystawić aukcje na allegro i nie byłoby kwasu, po drugie to sprzedaje koleżanka i to ona decyduje komu sprzeda nie on, on jest tylko pośrednikiem co nie zmienia faktu że skrewił akcje i smród powstał.
M - Pon 16 Kwi, 2012

ale wy macie problemy zyciowe... ja pyerdole
Mick - Pon 16 Kwi, 2012

M napisał/a:
ale wy macie problemy zyciowe... ja pyerdole

+1

206 Gti - Pon 16 Kwi, 2012

Panowie,

N.i.e . p.i #@%.dolcie trzy para pietnaście - tylko sie decydujacie konkretnie - jeżeli jesteście zainteresowani.

Licytacja jest tu - oraz na forum 206 - swoją cenę daje też Pan ze szrotu.

http://www.206club.net/showthread.php?t=84159

Bart - chcesz kupić - zaparszam - przyjezdzaj dajesz 1000 PLN i jest Twój. Powiedz kiedy bedziesz konkretnie i już.

P.S

Wyrosłęm z przekomarzania się z Wami w necie i grzeje mnie kompletnie co tam jeden do drugiego na mój temat wypisuje - wiec nie tracie czasu - chce pomóc mojej znajomej i tyle.

Ja nie jestem już klubowiczem ale mój numer telefonu powienen być jeszcze w sekcji klubowej - jeżeli nie to PW a jak nie to Mick dysponuje moim numerem telefonu.

Bart - Pon 16 Kwi, 2012

Przepraszam Adamie w imieniu swoim i kolegów (szczególnie tej hejtującej części). Niepotrzebnie zaśmiecaliśmy ten wątek naszymi niewiele wartymi uwagami (tudzież ofertami). Kajam się, jest mi naprawdę głupio.

PS. Ciebie Micku również bardzo przepraszam.

anjas - Pon 16 Kwi, 2012

Adam, nie ma sensu się unosić, obrażać (siebie i innych) bo moim zdaniem sprawę zje.bałeś Ty.
Napisałeś, że licytacja od 1zł, napisałeś kiedy koniec, więc myślę, że sprawa była jasna.
Po kilku dniach, już po zakończeniu "aukcji" wpadłeś i zmieniłeś zasady.

Moim zdaniem to nie fair, ale HH nie jest serwisem aukcyjnym, więc sprawę można rozpatrywać tylko w takich kategoriach.
Ale jestem przekonany, ze wystarczyło bez napuszenia napisać, że koleżanka nie chce sprzedać za mniej niż 1000 i każdy by zrozumiał (mam taką nadzieję).

P.S. Na forum 206 napisałeś, że każdy kto da więcej niż 1000 zł ma peżota. Co będzie jak dwie osoby zaproponują więcej niż 1000? Skombinujesz drugiego takiego rozbitka? ;)

Pozdrawiam i z góry przepraszam.

Shymek - Pon 16 Kwi, 2012

206 Gti napisał/a:
Licytacja jest tu - oraz na forum 206 - swoją cenę daje też Pan ze szrotu.

http://www.206club.net/showthread.php?t=84159

Ja tam nie widzę żadnej licytacji tylko:
1. oferta od 1zł
2. oferta każdy kto da conajmniej 1000,01 zł ten ma peżloma

M - Pon 16 Kwi, 2012

Ja tu widzę dużo urojonych problemów
Barejka - Pon 16 Kwi, 2012

idziem sie napic piwa ;D